2777
2789
عنوان

خواستگارم دبه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 4539 بازدید | 160 پست
«همه مردم» !!! این حرفا رو از کجا در میارین؟؟ هر کسی که شرکای جنسی متعدد داره و ملاحظه نکنه مبتلا می ...

اطلاعات نداره واسه خودش حرف میزنه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

حالا دخترخالم هیچی ولی زندگی داییام که جلو چشمم هست وبا خبرم از زندگیشون چون من خودم بچه طلاقم وخونه ...

عزیز چرا همه چیز و شخصی میکنی؟!

وقتی میگن عامل بهم خوردن ازدواج ها اکثرا دخالت خانواده است اینو هم میخوای انکار کنی؟؟ بعد شما از کجا شرایط پدر این اقا رو میدونی؟ شاید این تنها پسرش نباشه، شاید درامدی جز اجاره خونه اش نداشته باشه و هزار و یک شاید دیگه که من و شما ازش حبر نداریم

چرا باید از اول زندگی رو کمک دیگران حساب باز کرد؟!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه میگه به مادرم باید اجاره بدیم اگه تو خونشون بشینیم

یه چیزی بهت بگم گوش بگیر

با خانواده ی شوهر نزدیک بودن خیلی سخته

خیلی گذشت و سیاست میخواد

وگرنه کدام دچار کشمکش میشی

آخرشم افسردگی

میگه به پدرم اجاره بدیم😑

خوبه باور کن .فردا خونواده شوهرت نمیکنم اومدن مفت نشستن .تو گذر زمان متوجه مزیت این اجاره میشی

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..تهران💜

نمیفهمم چی میگیدر هرصوزت موفق باشید

واقعا متوجه نمیشی چی میگه؟؟

میگه اگه بخواییم تو خونه ایی مامانش داره بشینن باید به مادره پول اجارشو بدن

این مدت که با هم بودیم خوب خرج میکنه ولی نمیدونم این حرف چی بود دیشب زد

احتمالا خواسته ببینه از پدر و مادرش توقع مالی داری یانه

بشین مفصل باهاش حرف بزن بگو من تنها توقعم از خودته و حاضرم اجاره نشین هم باشم ( غیر خونه باباش برای حفظ احترام) اما قراره با ۵ تومن زندگی رو بگردونی؟ تا کی؟ قسطش هم تموم بشه میمونه ۱۵ تومن ! با ۱۵ تومنم نمیشه زندگی کرد که

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اخرش گفت میخواستم ببینم ریکشن شما چیه ولی باورتون میشه من از دیشب خیلی ناراحتم از این حرفش

نه نمیخواسته ری اکشن شما رو ببینه یه حرفی زده شما خوشت نیومده عقب نشینی کرده

چه ری اکشنی و قرار بوده ببینه ازت؟؟ ۲۵ تومن حقوق میگیره فکر کرده خیلی دارایی داره که دنبال پولشی؟؟ نه جانم امتحان کردنی در کار نبوده

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
نمیفهمم چی میگیدر هرصوزت موفق باشید

بالای خونه پدرش۲ واحد ساخته شده .روز اول گفت اگه شما بخواهید یا طبقه بالای پدرم تو یکی از واحدها زندگی میکنیم یا این واحد رو اجاره میدیم میریم یه جای دیگه.الان میگه تو خونه پدرم هم بخوایم باشیم بایدد به پدرم اجاره بها رو پرداخت کنیم

عزیز چرا همه چیز و شخصی میکنی؟! وقتی میگن عامل بهم خوردن ازدواج ها اکثرا دخالت خانواده است اینو هم م ...

خانواده وظیفشه تو ابن اوضاع پشت بچه هاشون باشن

با پنج تومن که نمیشه مرغ گوشت برنج روغن و خوراکی خرید

اما با بیستا خالص میشه سر کرد . حداقل اجاره نده خوبه. ۱۰ تا قسط بده ۱۵ تا هم تو دستتون

اگه خانوادش گفتن چرا نه گفتی بگو پسرتون اینجوری گفت. بگو با ۵ تومن نمیشه خوراکی هم خرید بگو میگه باید اجاره بدم بابام ببین چی میگن شاید اصلا خبر ندارن اونا.

بنظرم اگه واقعا خبر ندارن خانوادش زشته پدرشو جلو بقیه ضایع کنه😑

..