2777
2789
عنوان

خواستگارم دبه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 4558 بازدید | 160 پست
ربطہ ندارہ خود عمل رابطہ باعث بروز این بیماری ھاست ھرکس رابطی دارہ مبتلامیشہ

اتفاقا ربط داره عزیزم

اون پسرایی که قبل از ازدواج رابطه های جنسی متعدد داشتن با دخترهای مختلف باعث وجود اومدن اون بیماری دربدن همسرمیشن

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

مگه فقط همین یه بچه است؟ چقدر غیر منطقی واقعا فکر میکنیداز همین اول زندگی پای دخالت خانواده ها رو وس ...

دخالت داریم تا دخالت عزیزم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطہ ندارہ خود عمل رابطہ باعث بروز این بیماری ھاست ھرکس رابطی دارہ مبتلامیشہ

اطرافیان من که هیچکدوم به این بیماری مبتلا نشدن

بهتره بری تحقیق کنی بعدش حرف بزنی

اطلاعات غلط ندین لطفا

دخالت داریم تا دخالت عزیزم

دخالت دخالته

وقتی توهزینه های زندگی دخالتشون بدین اوناهم محق میدونن خودشونو تو تصمیمات زندگیتون دخالت کنند درواقع این اختیار و بهشون دادین!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
مگه فقط همین یه بچه است؟ چقدر غیر منطقی واقعا فکر میکنیداز همین اول زندگی پای دخالت خانواده ها رو وس ...

الان دخترخاله من با خانواده شوهرش تویه اپارتمان زندگی میکنه واصلا هم دخالت نمیکنن وبدون دعوت خونه همدیگه نمیرن

دخالت دخالته وقتی توهزینه های زندگی دخالتشون بدین اوناهم محق میدونن خودشونو تو تصمیمات زندگیتون دخال ...

هرکی نظری داره محترمه

بعدشم بستگی به شعور اون خانواده داره

الان چندین ساله که۲تا از داییام تو حیاط خونه ما زندگی میکنن وبدون هیچ دردسری

هرکی نظری داره محترمهبعدشم بستگی به شعور اون خانواده داره الان چندین ساله که۲تا از داییام تو حیاط خو ...

منم واقعا میخوام بدونم اگر راست گفته باشه خانواده خیلی بی فکری داره که میبینن این نداره و میگن به ما اجاره بده

میگه ص۰۱ قسط دارم ۱۰ اجاره بدم فقط ۵ میمونه

این پسر مناسب تو نیست اون از الان داره میگه من شرایط مالی مناسب واسه ازدواج ندارم ولش کن بره دنبال یکی مثل خودش

منم واقعا میخوام بدونم اگر راست گفته باشه خانواده خیلی بی فکری داره که میبینن این نداره و میگن به ما ...

مادربزرگ من اصلا به پسراش نگفت اجاره بدین حتی بعضی اوقات بهشون پول هم میده

حتی یکی از خاله هامم تو حیاط ما زندگی میکنه

الان دخترخاله من با خانواده شوهرش تویه اپارتمان زندگی میکنه واصلا هم دخالت نمیکنن وبدون دعوت خونه هم ...

کار درست و غلط با یه نمونه بیان نمیشه

اینکه دختر خاله شما خانواده محترمی گیرش اومده خدا رو شکر هر چند شما داخل زندگیشون نیستی که اگه دخالت هایی دارن متوجه بشی

ولی امار ها نشون میده یکی از بالاترین دلایل طلاق وابستگی های زیاد و دخالتهای خانواده است

این که یه خانواده ای بخواد و بتونه کمک کنه خدا خیرشون بده ولی بنظرم نباید طلبکار بود

بنظرم مسیله اینجا بیشتر از بحث خونه، بحث دو تا کردن ه حرف اون اقاست

باید استارتر اینو بفهمه که ایا این اقا از اون دسته ادمایی ه که خرشون از پل میگذره مثل واده های انتخاباتی وعده هاشون و فراموش میکنن یا علت دیگه ای داشته

درضمن خاستگار سنتی ه عشق و علاقه دلی بینشون نیست میتونن خیلی منطقی با ادمی ازدواج کنن که درامد و دارایی بیشتری داره

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خوب شما بہم اطلاعات بدید

هیچوقت با پسری که قبل از تو رابطه جنسی متعدد با دخترهای مختلف داشته ازدواج نکن چون اونا پراز بیمارین

وحتی اگه هم گفت ندارم حتما ازش چندتا ازمایش بگیر

منم همین کاروکردم

کار درست و غلط با یه نمونه بیان نمیشهاینکه دختر خاله شما خانواده محترمی گیرش اومده خدا رو شکر هر چند ...

حالا دخترخالم هیچی ولی زندگی داییام که جلو چشمم هست وبا خبرم از زندگیشون چون من خودم بچه طلاقم وخونه مادربزرگم زندگی میکنم