2777
2789
عنوان

خواستگارم دبه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 4556 بازدید | 160 پست
بہتر خدا بیت رحم کردہ بچہ ھا اصلا ازدواج نکنید وواردرابطہ نشید چو ھمہ ی کسانی کہ ازدواج کردن بہ بیما ...

خب شما ازدواج نکن عزیزم بقیه مردم به شما ربطی ندارن

درضمن همه اونایی که ازدواج کردن hpv نگرفتن بعضیا گرفتن که با گذشته طرفشون مشکلی نداشتن وگفتن هرکی گذشته اییی داره

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخرش گفت میخواستم ببینم تو چی میگی.ولی من امروز دوباره میخوام این مسئله رو مطرح کنم ببینم چرا حرف رو ...

دقیقا خیلی سوال پیچش کن.
بنظرم از الان بگو نمیری طبقه بالا. مستقل زندگی کن. اینا بعید نیست بعدا اجاره بگیرن ازت.

توهم ازش بپرس بنظرم یه رندگی در ماه چقدر هزینه میشه؟ میتونی از پسش بر بیای؟ من در سال معمولا این خرید ها ..... انجام میدم بنظرت میتونی از پس هزینش بر بیای؟
وقتی اون تو رو محک میزنه تو هم باید متقابلا محک بزنی. جنگ اول به از صلح آخر...

مهربان باشیم   

اگه قرار باشه اجاره بدی دیگه مجبوری هر روز چشمت بیافته بهشون جای دیگه اجاره میدی

خاک بر سرشون اون خونه مگه آخر سر نمی رسه به بچه ها این اجاره گرفتن چیه دیگه 😑

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین ۵ تا براتون میفرستم💚) خدایا هرچه را دوست داشتم از من گرفتی، بهر چه دل بستم، دلم را شکستی، بهر چیز عشق ورزیدم آنرا زائل کردی، هر کجا قلبم آرامش یافت تو مضطرب و مشوش کردی، هر وقت دلم بجایی استقرار یافت تو آواره م کردی، هر زمان به چیزی امیدوار شدم تو امیدم را کور کردی... تا به چیزی دل نبندم، و کسی را به جای تو نپرستم و در جایی استقرار نیابم و به جای تو محبوبی و معشوقی نگیرم و جز تو به کسی دیگر و جایی دیگر و نقطه ای دیگر آرامش نیابم و فقط تو را بخوانم و تو را بخواهم و تو را پرستش کنم و تو را بجویم...

اخرش گفت میخواستم ببینم تو چی میگی.ولی من امروز دوباره میخوام این مسئله رو مطرح کنم ببینم چرا حرف رو ...

بگو مگه الان وقت این حرفاست

الان باید همه چی واضح و مشخص و راست و حسینی باشه

بعدا تو زندگی اگه شد ان شالله سر شوخی رو هم باز می کنیم

ولی دختر خوب از من به تو نصیحت اگه قراره اجاره بدین خونه ی جدا از مادرشوهرت بگیر

نه اصلا حرفی نزن بگو نمیخوام بهم نمیخوریم از هیچ لحاظ وکات کن یا به مامانت بگو تا به مامانش بگه

مستاجر

خب حرف منطقیه! پدر خودت حاضره خونه ای که داره ازش کسب درامد میکنه رو بده به شما و درامدی ازش نداشته باشه؟

ولی با این اوضاع دلیل نداره برید اون خونه رو اجاره کنید هر جای دیگه هم میتونید برید

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
این مدت که با هم بودیم خوب خرج میکنه ولی نمیدونم این حرف چی بود دیشب زد

همه بلدن قبلش خوب خرج کنن تا مادخترهایی که ساده هستیم خر بشیم وبعدش که خرشون از پل گذشت میگن نداریم وفلان

خب حرف منطقیه! پدر خودت حاضره خونه ای که داره ازش کسب درامد میکنه رو بده به شما و درامدی ازش نداشته ...

پدری که واقعا بچشو دوست داشته باشه همه کار میکنه براش از خوش میزنه ولی بچش ارامش داشته باشه

عزیزم من که شرایط شما و همسرت رو نمیدونم

ولی

۱) بنظرم اجاره بدید و از الان هیچ منتی سرتون باشه بهتره. همسرت لابد خانوادشو میشناسه که این پیشنهادو داده. اگه اجاره بدی سرتو بالا میگیری میگی خونه خودمه. حق به جانب تر میشی.

۲) شما که میتونید اجاره بدید، خب چرا خونه مادرشوهر؟

برید یه جای مستقل اجاره کنید. اینو از خواستگارت پرسیدی؟

خب شما ازدواج نکن عزیزم بقیه مردم به شما ربطی ندارندرضمن همه اونایی که ازدواج کردن hpv نگرفتن بعضیا ...

ربطہ ندارہ

خود عمل رابطہ باعث بروز این بیماری ھاست ھرکس رابطی دارہ مبتلامیشہ

پدری که واقعا بچشو دوست داشته باشه همه کار میکنه براش از خوش میزنه ولی بچش ارامش داشته باشه

مگه فقط همین یه بچه است؟ چقدر غیر منطقی واقعا فکر میکنید

از همین اول زندگی پای دخالت خانواده ها رو وسط میکشید بعد از ازدواج از دخالت هاشون مینالید؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.