2777
2789
عنوان

کسی تاحالا بیبی چک مثبت از نزدیک دیده

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 98 پست
حس میکنم نمیتونم خیلی بچم خیلی مظلومم تروخدا یچیزی بگید میترسم چطوری یه نوزادو بزرگ کنم😭😭

رب و مربی اصلی خداست. شما واسطه اید.

منم دقیقا مثل شما از تربیتش میترسیدم و یه خانم ناشناس این حرف رو به من گفت و رفت و من کاملا آروم شدم.

البته که این جمله، نقض نمیکنه که شما تمام تلاشتون رو بکنید.

سقط نکن برکت زندگیت میره شوهرت ازت ناراضیولی بچه خودش یادت میده چطور مسئولیت پذیر شیپنجاه سالتم شه ب ...

من خیلی مظلومم خیلی بچم ام واقعا میترسم حتی تو زندگیم یکبارم با جراحی و اینا سر کار نداشتم خیلی میترسم خیلی خیلی بقران مجید بگم اندازه مرگ میترسم دروغ نگفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رب و مربی اصلی خداست. شما واسطه اید.منم دقیقا مثل شما از تربیتش میترسیدم و یه خانم ناشناس این حرف رو ...

میدونی اصلا مشکل من تربیتش نیست مشکلم تغیرات بدنم مشکلم بالا اومدن شکممه خیلی برام عجیب و تعجب اوره مشکلم زایمانه که شکمو پاره میکنن وای دارم از فکر میمیرم الان ۲ شبه نخابیدم همش بدنم میلرزه و استرس شدید دارم

میدونی اصلا مشکل من تربیتش نیست مشکلم تغیرات بدنم مشکلم بالا اومدن شکممه خیلی برام عجیب و تعجب اوره ...

طبیعتا بدنت تغییر میکنه و اتفاقا عجیب هم هست.

ولی آدم به قدرت خدا بیشتر پی میبره و بزرگی و قدرت خدا رو بیشتر درک میکنه.

من خودم دکترای تخصصی یکی از رشته های تجربی ام. یه جا خوندم که با بارداری، تو بدن مادر هم سلول های بنیادی ایجاد میشه که به سلامت مادر هم کمک میکنه.

طبیعتا بدنت تغییر میکنه و اتفاقا عجیب هم هست.ولی آدم به قدرت خدا بیشتر پی میبره و بزرگی و قدرت خدا ر ...

من خیلی استرسی و ترسوام اگرم نگهش دارم هرماه برای سونو ازمایشا جونم میخات در بیاد بنظرتون من تواناییشو دارم میتونم😭😭😭😭

اره همش نشخوار فکری دارم همش فکر میکنم منفی بافی میکنم میگم اگه حالا اینجوری شد چی اگه اونجوری شد چی ...

ان شاءالله بارداری سرشار از آرامش و حال خوش داشته باشین...

حتما حتما نگه ش دارین...قدمش پر از نور و نیکی باشه براتون...

دکتر حتما مراجعه کنین برای مراقبتها و ترس های که دارین به دکتر بگین چیز غیرقابل حلی نیستن...

ابدا ترسی نداشته باشین خداوند کمکتون میکنه...

برای خودتون اسفند با کندر دود بدین تا مغزتون گرم کنه تا از وسواستون کم بشه

ان شاءالله بارداری سرشار از آرامش و حال خوش داشته باشین...حتما حتما نگه ش دارین...قدمش پر از نور و ن ...

واقعا بنظرتون نگهش دارم خیلی خیلی استرس دارم ولی یکمم دوست دارم ولی خیللللی از حاملگی و اینا میترسم میترسم همه تف لعنتم کنن بگن اون کارو کرده که حامله شده نمیدونم خجالت مبکشم یه فکرای عجیبی دارم بعد میترسم بچه تکون بخوره میترسم وقتی به دنیا اومد تا ابد باید ازش نگهداری بکنم

چندتا بچه دارق که زیاد دیدی؟ میگما یه سوالتو بارداری مثلا وقتی پنج شیش ماهه ای بیبی بزنی بازم مثبت م ...

من دیدم بعد سالها انتظار چقدر گریه کردم هر روز بی بی چک میزدم 15 تا زدم دوست داشتم الانم نگه داشتمشون کیف میداد الهی شکر من دوقلو شد بی بی چکم پررنگ میشد به ترتیب

واقعا بنظرتون نگهش دارم خیلی خیلی استرس دارم ولی یکمم دوست دارم ولی خیللللی از حاملگی و اینا میترسم ...

همه اینا مربوط به وسواس فکری که دارین مربوط میشه.زیاد به فکرتون بها ندین ..سرتون گرم کنین .کتاب بخونین..بیرون برین.با خانواده باشین..همین که ذهنتون خواست مجددا همچبن فکرای بکنه بگین الان کار دارم بعدا راجبش فکر میکنم همرنجوری هنش به تعویق بندازین تا ان شاءاله از ذهنتون برن