2777
2789
عنوان

کسی تاحالا بیبی چک مثبت از نزدیک دیده

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 98 پست
ما اوضاع مالیمون خوبه ۶ ساله ازدواج کردم تازه ۳۰ سالمه و ۳۰ ساله ی بچه نه ۳۰ ساله واقعی خب ؟بعد پریر ...

خداروشکر کن. مواظب بچه و افکارت باش، الان اون بچه بعد از خدا، پناهی جز شما نداره. سی سال هم سن خوبیه.

خداروشکر وضع مالیتون هم خوبه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب الان حامله هستم

ببین من توی بارداری دومم خیلی استرس داشتم خیلی حرص و جوش خوردم ، از طرفی بی محلی و اذیتای شوهرم و مریض شدن و عمل مامانم خیلی سخت گذشت از هفته ۸ هم ک لکه بینی داشتم یکسره الان بچه م مدام اذیته و رفلاکس و کولیک گرف پدرم دراومد هنوز خس خس میکنه بینیش آب دهنش میره و ... اینارو گفتم اگه میخوای بچه ت سالم باشه استرس بیخودی نکش

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

واقعا چرا؟

به نظر من بزرگترین کمکی که میتونیم به رشد بچه و خودمون کنیم دادن خونه و ماشین به بچه نیست بلکه اینه که چند خواهر و برادر دیگه بهش بدیم.

مشکلات همه جا هست؛ من بچه رو اصلا سربار نمیدونم بلکه تک تک بچه ها باید طوری تربیت بشن که مشکلی از مشکلات خودشون و خانوادشون و کشور و حتی دنیا حل کنند و دنیا رو جای بهتری کنند.

خودم و همسرم دکترای تخصصی داریم از یکی از بهترین دانشگاه های کشور.

ما اوضاع مالیمون خوبه ۶ ساله ازدواج کردم تازه ۳۰ سالمه و ۳۰ ساله ی بچه نه ۳۰ ساله واقعی خب ؟بعد پریر ...

سقط نکن برکت زندگیت میره شوهرت ازت ناراضی

ولی بچه خودش یادت میده چطور مسئولیت پذیر شی

پنجاه سالتم شه به اون ظرفیت نمیرسی مگر اینکه بچه بیاری

الان ماها در ارزوی بچه ایم

اشتباه محضه بخوای سقط کنی خدا رو خوش نمیاد

وضع مالیتون بعدش بهتر هم میشه، ولی با سقط بعدش معلوم نیس به چه درد و درمونایی گرفتار شی فک کردی سقط راحته؟ این ظلمو در حق خوذت و شوهرت و بچت نکن

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠
لطفا دیگه اصلا به فکر هم نکن. اون بچه متوجه میشه. از خدا کمک بخواه هم در تربیتش، هم در همه ی اموراتش ...

حس میکنم نمیتونم خیلی بچم خیلی مظلومم تروخدا یچیزی بگید میترسم چطوری یه نوزادو بزرگ کنم😭😭