2777
2789

خوش شانسا اعلام حضور کنن حسش چطوریه😂😂

چند روز از پری گذشته بود بیبی چک زدین

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تادلت بخواد دیدم بیشتر ازظریفتم دیدم😁 خیلی حس خوبیه خیلیی زیاد انگار یه کوه رو برمیدارند از شونه هات میگی آخیش راحت شدم

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

بله عزیزم

لذتش بعد دوسال هر ماه بی بی چک منفی دیدن وصف ناشدنی بود😍

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بله عزیزملذتش بعد دوسال هر ماه بی بی چک منفی دیدن وصف ناشدنی بود😍

چه دارویی مصرف داشتید

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂 

تادلت بخواد دیدم بیشتر ازظریفتم دیدم😁 خیلی حس خوبیه خیلیی زیاد انگار یه کوه رو برمیدارند از شونه ها ...

چندتا بچه دارق که زیاد دیدی؟ میگما یه سوال

تو بارداری مثلا وقتی پنج شیش ماهه ای بیبی بزنی بازم مثبت میشه؟

نمیدونم این سوالا چطور ب ذهنم میرسه😂😂😂

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠
بااین شرایط موجود خوش شانسی نیست بیشتر خریته

اصلا بحث رو سیاسی نکنید....

یه صحبت ساده در مورد بی بی چکه

کسایی که منتظر بچه بودن میفهمن، در ضمن شاید شرایط مالی کسی خیلی اوکی باشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بله عزیزملذتش بعد دوسال هر ماه بی بی چک منفی دیدن وصف ناشدنی بود😍

اخیییی

من خیلی ساله

شما چطور باردار شدین طبیعی یا درمان

تادلت بخواد دیدم بیشتر ازظریفتم دیدم😁 خیلی حس خوبیه خیلیی زیاد انگار یه کوه رو برمیدارند از شونه ها ...

چه دارویی مصرف کردید

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂 

اصلا بحث رو سیاسی نکنید....یه صحبت ساده در مورد بی بی چکهکسایی که منتظر بچه بودن میفهمن، در ضمن شاید ...

مرسی ک هستی 😍😂دقیقا