2777
2789
عنوان

سلام به نیت حاجت رواییتون

450 بازدید | 109 پست

دعای مقاتل میخونم

اسم بدید

برای منم دعا کنید الله زندگی و آبرومو حفظ کنه ،یا الله اثری از گذشته در زندگیم نیاد ، جدایی بین من و همسرم و پسرم نیفته ، همه چی خوب بشه الهی آمین

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

@o_ترانه_o

@nafasampesaram

@آرزوهام3

@اعتصامی

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یگانه

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

سارا 💚🙏

الله عاقلت بخیر و حاجت روا و خوشبختت کنه

الهی هرررمشکلی داری ختم بخیر بشه

الهی زندگیت پر از برکت و محبت و آبرو بشه

توروخدا منم دعا کن زندگی و آبروم حفظ بشه الهی آمین

فاطمهمرسی عزیز دلم من عجیب به دعای مقاتل بن سلیمان اعتقاد دارم منم حتما دعا کن

الله عاقبت بخیر و دلشاد و خوشبختت کنه

الله هررررمشکلی که داری ختم بخیرش کنه

الهی زندگیت پر از محبت و برکت و آبرو بشه الهی آمین

توروخدا منم دعا کن زندگی و آبروم حفظ بشه الهی آمین