برای منم دعا کنید الله زندگی و آبرومو حفظ کنه ،یا الله اثری از گذشته در زندگیم نیاد ، جدایی بین من و همسرم و پسرم نیفته ، همه چی خوب بشه الهی آمین
« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
. برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت. https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/
توروخدا منم دعا کن زندگی و آبروم حفظ بشه الهی آمین
فاطمهمرسی عزیز دلم من عجیب به دعای مقاتل بن سلیمان اعتقاد دارم منم حتما دعا کن
الله عاقبت بخیر و دلشاد و خوشبختت کنه
الله هررررمشکلی که داری ختم بخیرش کنه
الهی زندگیت پر از محبت و برکت و آبرو بشه الهی آمین
توروخدا منم دعا کن زندگی و آبروم حفظ بشه الهی آمین