2777
2789
عنوان

چرا من بزرگ نمیشم

466 بازدید | 52 پست

۲۵سالمه ولی خیلی اوقات رفتارم با همسرم مثل بچه ها هست

بهانه گیری وگاهیم باحرفام ناراحتش میکنم

مثل تایپینگ قبلم ،خوشحال بودم که تلافی کردم وهمسرمو ناراحت کردم

ولی بعد که کاربر ها جوابم رادادند دیدم دل همسرمو خیلی شکوندم(درحالی که فکر نمی کردم خیلیم حرفام بد باشه)

چرا این چیزا را نمی فهمم؟؟؟؟؟

کودک درونت فعاله

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی خوشبختانه من در این حد میفهمم که وقتی کسی داره کمک میگیره باهاش با لحن مودبانه صحبت کنمشما اوضاع ...

عزیزم من ادم رکی هستم دوست دارم حقیقتو بگم حتی تلخ باشه بازم ببخشید رک گفتم

ببین مثلا حس نمی کنم حرفم خیلی بد باشه ولی از بقیه میپرسم میگن نابودش کردی🙁

ببین کلا انقدر با همسرت حرف بزن بذار مدلت تغییر کنه. ایشون فکر کنم پخته تر عمل میکنه تو این زمینه.

انقدر حرف بزتید سر چیزای مختلف انقدر سعی کن اگاهانه صحبت کنی و بهشم بگو. بگو من یوقت یچیز میگم حالیم نیست میخوام الان صحبتمون برای خود شناسیم باشه.

کاغذ و نوشتن هم خیلی خیلی خیلی کمکت میکنه.

بنویس هرچی تو ذهنته هرجی برات اتفاق افتاده هرجی میخوای بگی. بعد خودتو بذار جای دوستت یا شوهرت

عزیزم من ادم رکی هستم دوست دارم حقیقتو بگم حتی تلخ باشه بازم ببخشید رک گفتم

اتفاقا منم رک هستم

وشاید رک بودنم باعث دلخوری افراد شده،الان که فکر میکنم گفتار شما بهتره راه حل بود چون میخواستم بهتون بگم درسته حرف حق شاید تلخ باشه ولی لازمه با لحن مناسب بیان بشه دیدم این جمله همون کلید خودمه

پرسید از که ادب آموختی،گفت از بی ادبان،حقیقته واقعا

چون خانواده من بسیار انسان های بادبی بودن وخوب هم تربیت کردن،گاهی لازمه آدم بی ادبان را ببینه تا متوجه عمل بد خودش بشه

رک بودن درباره خودتون درسته نه که ملت رو قضاوت کنید بگید رک هستم. بیشعوری رو نگید رک.

شما هم یه قضاوت انداختین دهنتون هرکی هرکجا حرفی میزنه همونو میگید 😄 معنی قضاوت رو اصلا میدونی چیه ؟ چه قضاوتی کردم تربیت تو شکل گیری رفتار ادم ۱۰۰ درصد موثره تو نمیفهمی من چیکار کنم