2777
2789
عنوان

چرا من بزرگ نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 52 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا اینجوری فکر نکن هرکاری کردی لازم بوده اون لحظه اونجوری رفتار کنی بنظرم ولی اگه خیلی تهاجمی هستی همون لحظه از همسرت دور شو برو اتاق فکر کن بعد مجدد بیا صحبت کن خیلی کمکت میکنه

ببین مثلا حس نمی کنم حرفم خیلی بد باشه ولی از بقیه میپرسم میگن نابودش کردی🙁

خوب موضوع رو برعکس کن. نمی دونم چی گفتی،نیازی به توضیح نیست ♥️

ولی حدیث زیبایی داریم که میگه جوری با بقیه رفتار کن که دوست داری باهات رفتار بشه.

همون جمله ای که گفتید رو تصور کنید از زبان خودش بشنوید..حس تون؟

زن و شوهر که خواهر و برادر نیستن که همش دعوا کنن. دیگه بزرگ شدن و باید یاد بگیرن ( از طریق مطالعه و مشاور) چطور باهم صحبت کنند چطور مسایل زندگی رو پیش ببرن و همیشه رفیق بمونن. حالا یه وقت بحث یا دعوا که نهایت دو سه ساعت قهر باشه اشکالی نداره. ولی وقتی جدی میشه دنبال درمان باید رفت. اونم نه تو نی نی سایت، اکثریت جای مشاوره اینجا میان. انگار تمام نفرات اینجا کوه تجربه ن. خواهر من ، ما خودمون پر از خطاییم😁 برید با نفر داناتر صحبت کنید.نمیشه هرکی هرچی گفت ببریم تو زندگی مون. بازی نیس، یه جا دیگه می بینی این زندگی دیگه نمیشه ادامه داد. خطاها زیاد بودن و ادم ها هم به خاطر شرایط سخت کم میارن جایی

بله عزیزم

چه کار بدی کرده ولی دیگه ول کن بهتره که تا همیشه عمر کش ندی ، حالا یکبار گفتی عیب نداره از سری بعدی نگو تازه اون یارو هم معلوم نیست که میومد جلو ، بعضیا کرم دارن دیدن تو عروس شدی گفتن اگر مجرد بودی نمیگفتند