2777
2789
عنوان

چرا من بزرگ نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 52 پست
بله عزیزم موثره مثلا یه فردی زود رنج تربیت میشه یا عجول یا....ولی صرفا تربیت خوب یا بد هم نداریمآدما ...

راه حلی نداشتم بهت بدم شرمنده چون من سوادی در این زمینه ندارم خب ! الان یه تلنگر خوردی از صد تا راه حل بهتره

الهی الهیبگو میخوام رشد کنم منم ممنونم و اینا

ممنون از درکتون

میدونید چرا تاپینک زدم؟

چون وقتی آدم حس میکنه یه مشکل داره وقتی با دیگران (افراد خیر خواه که راهنمایی میکنن)راجبش حرف میزنه ذهنش روی اون موضوع فعال میشه وحساس تر میشه ورود تر میتونه اون نقص را حل کنه

ولی اگر ازش میگزشتم شاید فراموشم میشد

ممنون از راهنمایی هاتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس سعیت رو بکن جای حسرته اینکه بگی فلان چیزو داشتم فلان انتخاب رو داشتم، بگی همینه که هست و حالا ها ...

حالا که فکر میکنم دلم هم نمی خواد عوضش کنم چون دوسش دارم،ما هردو کنار هم رشد کردیم

ولی در اون زمان یک لحظه از انصاف دور شدم

حالا که فکر میکنم دلم هم نمی خواد عوضش کنم چون دوسش دارم،ما هردو کنار هم رشد کردیمولی در اون زمان یک ...

همین که قبول کردی مشکل حرفتو نصف راه رو رفتی

فردا ازش یه عذرخواهی کوچیک بکن بعد یه مدت یادش میره حرفتو 💙

حالا در این حد هم نه😂😂😂هر چی جای خودش قشنگهو الان با شرایط تون این درست تره انگار

اخه فکر کن آدم اگر انتقادی هم داره محترمانه وبا لحن خوب میگه

اصلا چرا تلافی کنیم؟خیلی اهلش بودم ولی سودی توش ندیدم

منظور شما از هرچی سرجای خودش چیه؟

حالا در این حد هم نه😂😂😂هر چی جای خودش قشنگهو الان با شرایط تون این درست تره انگار

میدونی مشکل من اینه که سریع تصمیم میگیرم

مثلا ناراحتیم را میتونستم به شیوه سازنده تری بیان کنم

با لحنی که در خور شخصیت خودمم باشه(تو تاپینگ قبلی دیدی که همه گفتن همسرت باشخصیت تره،راست هم گفتن اون ناراحتیش را بهتر وسازنده تر ابراز کرد)

اخه فکر کن آدم اگر انتقادی هم داره محترمانه وبا لحن خوب میگهاصلا چرا تلافی کنیم؟خیلی اهلش بودم ولی س ...

خب زیاد موافق نیستم

چون ادمی بودم که هر کی هر بدی یا مشکلی بود پیش هیچکس نمیگفتم چون برام مسخره بود اینکار ولی

بعدش طرف رفت همه جا تعریف کرد و سه چهار تا چیز هم گذاشت روش، سره همین داستان زیاد داشتم بعدش. یه بار هم نه چند بار

دیگه سعی میکنم نشینم نگاه کنم فقط طرفو که یه وقت ناراحت نشه یا فلان نشه، اگه هم بتونم کلا حذفش میکنم و نادیده ش میگیرم

برای همین بنظرم هر چیزی سره جای خودش درسته

که هم ادم کوچیک نشه هم طرف فکر نکنه خیلی زرنگه

بعضی وقتا کوتاه اومدن هم بستگی به این داره که طرف توی زندگیت چه جایگاهی داره و چقدر برات عزیزه و البته کارش در چه حد بوده

میدونی مشکل من اینه که سریع تصمیم میگیرممثلا ناراحتیم را میتونستم به شیوه سازنده تری بیان کنمبا لحنی ...

بنظرم همین حرف هم جالب نبود که همسرت باشخصیت تره

ولی دقیقا، با اینکه رفتار در خور شخصیت خود ادم باشه موافقم

خب زیاد موافق نیستمچون ادمی بودم که هر کی هر بدی یا مشکلی بود پیش هیچکس نمیگفتم چون برام مسخره بود ا ...

درست میگی

من فقط راجب همسرم داشتم نظرمو میدادم با توجه به شناختی که ازش دارم این نتیجه گیریم بود

ولی حرف شمارو قبول دارم،زیاد نرم باشی هم خوب نیست

بنظرم همین حرف هم جالب نبود که همسرت باشخصیت ترهولی دقیقا، با اینکه رفتار در خور شخصیت خود ادم باشه ...

من فقط توی این موضوع گفتم که همسرم باشخصیت تر از من برخورد کرد

وگرنه توی مسائل دیگه که نه کاربرها دیدن ونه من نظری راجبشون دادم

ولی واقعا توی این قضیه که فکر کردم دیدم رفتار همسرم پختگی بیش تری داشت تا من(البته اینو به خودش که نمی گم)