2777
2789
عنوان

برا بار اول شوهرم منو زد

473 بازدید | 42 پست

با شوهرم دعوا کرده بودم صبح که چرا پولاتو قایم میکنی و هر وقت صاحبکارت پول میده بهم نمیگی. گفت دیگه پاک نمیکنم پیام واریزی هامو. منو گقتم باشه شب که اومد بهش گفتم شاید بعضی جاها من زیاد غر زذم و گیر دادم و حساسیت نشون دادم که خیال پنهان کاری به سرت اومده و پیامای بانکیت رو پاک کردی، از این ب بعد میشم رفیقت و غر نمیزنم تو هم باهام صادق باش، اونم خوشحال شد زود گفت امروز بهم پنجاه تومن پول داد صاحبکار. بعد شام رفت دستشویی گوشیشو نگاه کردم دیدم باز پیام واریزی رو پاک کرده. اومد باهاش جرو بحث کرذم که چرا باز پاک مردی مگه قول ندادی صادق باشی باهام. گفت قبل اینکه قول بدم پاک کرده بودم. بعدش دید زیاد عصبی شدم گفت اصلا پول نریختن فردا میریزن من زودترگفتم بهت. بعدش گفتم پاشو برو یه چیزی بخر یا موجودی بگیر بیار ببینم راست گفتی یا نه. بعدش گفت اره پول زدن پاک کردم نفهمی چون مدام میگفتی پول بده برم لوازم ارایشی بخرم اونموقع. بعد سر و صدا کردم و جیغ جیغ که بهم اعتماد نداری، مگه غریبه ام که مخفی میکنی و اینا. شوهرم یه سیلی اروم زد که صدات میره بیرون بس کن. بار اولش بود. منم دیگه هیچی نگفتم بعد اومد محکم بغلم کرد ببخش دیگه گوه خوردم و غلط کردم دیگه پولامو مخفی نمیکنم و پیامارو پاک نمیکنم. بابا منم مردم میخوام پول مخفی داشته باشم از تو.

خیلی ناراحتم ازش چکار کنم بنظرتون من زیادی حساسم و کنترلش میکنم و گیر میدم؟

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

جدی چند سالتونه🗿

چطور

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خواهرشوهرای سایت میان میگن مردا الن بلن نباید غر بزنی

ولی ازما گفتن بود بار اول زد شوکه شدی هیچی بار بعدی زد تو بدتر بزن چون همه چی از همین سیلیا شروع میشه

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

چقدر بچگانه رفتار کردی عزیزم این گیر دادن بیجا بی مورد جز اذیت کردن خودت و دور شدن همسرت نتیجه ایی نداره.

یکبار درست بیان کن بعد به همسرت اطمینان بده که بهش مطمئنی اگه واقعا اینقدر ازش مطمئن نیستی واقعا این زندگی به درد نمیخوره مگه بچه ابتدایی که هعی چک کنی ایشون

این قهر آشتی ها این گیر دادن ها تهش دودش تو چشم خودت میره

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

زیادی حساسی

شوهرم بار اولش بود منو زد. گفت بخاطر این غر زدنات پاک میکنم. مدام میکی چرا ب کارگر پول دادی. برا چی خرج کردی، کجا خرج کردی. چی خریدی، من لوازم آرایشی میخوام ده تومن بده

چقدر بچگانه رفتار کردی عزیزم این گیر دادن بیجا بی مورد جز اذیت کردن خودت و دور شدن همسرت نتیجه ایی ن ...

بابا من مگه چی میخوام ازش. فقط میگم چرا پاک میکتی مگه من غریبه ام که میترسی پولاتو ببینم

دیونه ای چیزی هستین؟؟؟سوالم کاملا جدی

نه