2777
2789
عنوان

برا بار اول شوهرم منو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 42 پست

اه...نصفه شبی رفتی رو مخم

🙃🤗😘😛😂😀😁😆😇🥰😅🤣😂🤩😍🥰😇😊😉🙃🙂😘😗☺️😚😙🥲🥲😋😛🤔🤫🤭🤗🤑😝🤪😜🤐🤨😐😑😶😶‍🌫️😒🤤😪😔😌🤥😮‍💨😬🙄😴😷🤒🤕🤢🤮🤧🥵🥸🥳🤠🤯😵‍💫😵😵🥴🥶😎🤓🧐😕😟🙁☹️😮😯😲😳🥺😦😧😨😰😓😞😣😖😱😭😢😥😩😫🥱😤😡😠🤬😀😃😄😁😆😅🤣😂🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا من مگه چی میخوام ازش. فقط میگم چرا پاک میکتی مگه من غریبه ام که میترسی پولاتو ببینم

به خودت نگاه کن چه حسی بهش القا کردی که این رفتار داره ، تو باید بهش این اطمینان بدی که هم سنگری هم تیمی اش هستی نه مادرش که امر نهی کنی

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ی کم زمان بده فاصله بگیر حساس نشو یک فکر نکن نچسب کلنجار نرو

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

الان خواهرشوهرای سایت میان میگن مردا الن بلن نباید غر بزنیولی ازما گفتن بود بار اول زد شوکه شدی هیچی ...

اهل کتک نیست. الان که زد دستپاچه شد اومد التماس که گوه خوردم ببخش هر چی تو بگی اشتباه کردم. الان خوابیده هی تکون میخوره بیدار میشه نیپرسه بخشیدی؟

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

کار جفتتون غلطه از این یه بعد تو ک تقریبن میدونی ماهی چقد درامدشه ماهانه یه مبلغ ثابت ازش بخواه وظیفشه پول بده نفقه همینه دیگه

ماهانه مبلغ ثابت توافق کنید باهم ک خودش بهت بده گوشیشم چک نکن اگه کردی یواشکی بکن بهشم نگو چک کردی

هر مردی بفهمه داره چک میشه زود مخفی کاریاش شروع میشه

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

الان خواهرشوهرای سایت میان میگن مردا الن بلن نباید غر بزنیولی ازما گفتن بود بار اول زد شوکه شدی هیچی ...

مگه نمیدونی مردها وقتی میان خونه باید پاهاشون با تشت آب و گلاب شیر بشوریم وبعد با همون آب غذا درست کنیمicon

به خودت نگاه کن چه حسی بهش القا کردی که این رفتار داره ، تو باید بهش این اطمینان بدی که هم سنگری هم ...

خیلی غر میزنم در مورد پولاش. اما حالم بد میشه وقتی میبینم پاک میکنه من نبینم. به شوهرم گفتم من نمیخواستم لوازم ارایشی بخرم بهت دروغ گفتم پول بدی با پولایی که دارم یه جا بهت بدم خرج خونه سازیمون کنی

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

مگه نمیدونی مردها وقتی میان خونه باید پاهاشون با تشت آب و گلاب شیر بشوریم وبعد با همون آب غذا درست ک ...

😂😂😂😂 احمقای زن ستیز زن جرئت نداره بگه کتکم زد از دست اینا تو تاپیک پر بازدید رو دختره چاقو کشیده چاقووووووو بعد زنا میگن خودت غر زدی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

اسی بخواب سرتم نکن تو گوشی کسی شب بخیر

یعنی من اشتباه میکنم از شوهرم میخوام منو غریبه ندونه و مخفی کاری نکته؟

ببین بحثش سر پاک کردن واریز و برداشت ..آخه ی کم فان

بحث سرهرچی بود حق زدن نداشت

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.