dorsa____00 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 239 عنوان زبون نداشتن چطوریه⁉️ 40 بازدید | 5 پست وقتی یکی باهام شوخی میکنه جوابش نمیدم ینی در کل میدونم داره شوخی میکنه و ناراحتم نمیشم و احترامشو نگه میدارم چون جنبه شوخی دارم اما بعضیا بم میگن تو زبون نداری جواب بدی😐 واقعا درست میگن ؟ 1404/10/07 | 19:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rastin__ عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 167 بعضیا شوخیارو باید جواب داد چون اون وقت تبدیل به کار همیشگیه اون طرف میشه این نوع شوخی و اگر شوخیه جالبی نباشه خیلی بد میشه
dorsa____00 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 239 بعضیا شوخیارو باید جواب داد چون اون وقت تبدیل به کار همیشگیه اون طرف میشه این نوع شوخی و اگر شوخیه ج ... میدونم ولی این حرفو که میگن زبون نداری رو فقط یک نفر میگه اونم چون خودش جواب اون طرف رو نمیده بمن میگه تو زبون نداری جواب بدی
rastin__ عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 167 میدونم ولی این حرفو که میگن زبون نداری رو فقط یک نفر میگه اونم چون خودش جواب اون طرف رو نمیده بمن می ... خب ببین من از جزئیات خبر ندارم که بخوام دقیق بهت بگم مگر اینکه یه مثالی بزنی.ولی اینطور که میگی شاید اون فرد چون خودش نمیتونه جواب بده و زورش میاد میندازه گردن تو
dorsa____00 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 239 خب ببین من از جزئیات خبر ندارم که بخوام دقیق بهت بگم مگر اینکه یه مثالی بزنی.ولی اینطور که میگی شاید ... آره خب اصلا جوابش نمیده گیر داده بمن