2777
2789
عنوان

خندم میگیره به این پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاربلد باشن که تو دو روز اینارو نمیگن به نطرم همچین ادم های خیلی سلحشور پایینه اخه مگه میشه بیشناخت ...

عادت دارن

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

خواستگارم این مدل بود ردش کردم رفت پی کارشهمچین آدمی نرمال نیست و بمبارون احساسیت میکننبعد یهو میکشن ...

فک کن یکسال ی نفر همینکارو کارد بامن هنوز ب خودم نیومدم انقد برام عزیز بود توی این چن سال یک نفر دیگه اومد باز همون حرفا زد گفتم فرق داره دیدم مه اونم رفت منم قول دادم تا اخر عمرم تنها باشم ۴ سال تنهام اگه بوده هم رد کردم الان تنهایی بم فشار اومد سنمم رف بالا هی بم گیر دادن این پسره همه چیش خوبه ولی اینجور حرف میزنه منم میگم دروغ میگه بازم تنهایی ادامه میدم بیخیال زندگی و روحم

من همیشه بیادت میمونم ...

اخه بعصیا رو دیدمفقط کلمات محبت آمیز استفاده میکنن اما حرف بدی نزدن حتی بعده مدت طولانی

حالا ممکنه از سر عادت کلمات عزیزم اینا بگه ولی خب بازم

پسر پخته و عاقل همچین کاری نمیکنه اول طرف میشناسه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

درکشون نمیکنم اصلا

پارتنرم بعد چهار ماه قربون صدقه میره من جدی نمیگیرم چه برسه دو روز

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

اخه بعصیا رو دیدمفقط کلمات محبت آمیز استفاده میکنن اما حرف بدی نزدن حتی بعده مدت طولانی

حرف بدی نمیزنه هرچیم بگم احترام میزاره میگم این ساعت بیرون باید باشم میگه چشم میگم اینجور میگه چشم حرف رابطه و ایناهم نزده ولی میگم بازم همشون از دم دروغگوان

من همیشه بیادت میمونم ...

یا مثلا پسره ۵ سال از من بزرگ تر هست و همچی تمامه و بعد به کسی مثل من که پشت کنکورم وابسته میشه😐😐😐 نسبت فامیلی هم داریم اما باهم صمیمی نیستیم و من نمیدونم که چرا از بین این همه دختر ، باید جذب کسی مثل من بشه؟؟؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین