2777
2789
عنوان

خندم میگیره به این پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 56 پست
کاربلد باشن که تو دو روز اینارو نمیگن به نطرم همچین ادم های خیلی سلحشور پایینه اخه مگه میشه بیشناخت ...

الان اغلب جوانها تجربه رابطه دارن و یاد گرفتن دهنشون عادت کرده به اینحرفا منظورم این بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خندت به ساده بودن خودت بگیره که نشستی به حرفاش گوش بدی و باهاشی اینجور شخصیتی اصلل ارزش صحبت نداره چ ...

ن دیگه اون دختره کوچولو نیستم ک با هر حرفی بگم وای ببین چجوری عاشقمه کلی درس پس دادم کلی سرم بازی دراوردن ک میخندم حتی خدا همه بیاد این وسط وساطتت بازم میگم دروغ باورشون نمیکنم عزیزم من چن سال تنهام اگه ساده بودم الان باید مینوشتم فلانی فلان بلا سرم اورد ولم کرد من انقد تنهایی کشیدم ک ب این عقل و پختگی رسیدم الان بعد چن سال ب ی نفر گفتم حرف بزنم ولی حرفاش خنده دار برام و میدونم ک دروغ

من همیشه بیادت میمونم ...

بر عکس اینا خنگن کسی باهاشون نمیره چیزی ندارن نه خانواده نه کار نه پول نه شخصیت تنها راهشون فک میکن ...

ن از نظر کار پول و خانواده قیافه همه چی اوکی هست ولی نوع حرف زدنشو میگم دروغ اشناست ولی دروع میگه

اون دختره هم خر اینا بشه از اون خنگتره و ساده تر 😅

منظورم این بود اکثرا تجربه رابطه دارن قربون صدقه اینا یاد گرفتن

کسی که رابطه اولشه یا زیادی تو رابطه نبوده اینچیزا همون اول بلد نیست

نه بابا😅بله ادم عاشق هست ولی اینکه اول رابطه بخوای بزنی ناجوره

یکیو میشناسم به دوستم میگفت تو بری من دق میکنم .بعد تازه دو روز بود آشنا شده بودن کاش برای همیشه مال من بودی تو بری دیگه زندگیم خلاص هست ://////

ن از نظر کار پول و خانواده قیافه همه چی اوکی هست ولی نوع حرف زدنشو میگم دروغ اشناست ولی دروع میگه

شاید اوکی از نظر تو چیز دیگه باشه

مه که هرکی دیدم اینجوری گفته بد درد نخوره

این الان میخواد مختو بزنه هوله

یک ادم درست متشخص نیاز به این حرفا نداره با کار خودتشو ثابت میکنه

بخدا متعجبم ازت که میدونی دروغ میگه و سختی کشیدی اما باز بلاکش نکردی و تاپیک میزنی

خود دانی

اما تجربه من از اطرافیان و خودم از این ادم ،ادم در نمیاد

شاید اوکی از نظر تو چیز دیگه باشه مه که هرکی دیدم اینجوری گفته بد درد نخوره این الان میخواد مختو بزن ...

میدونم ادم در نمیاد همینا بش گفتم و خودمم میخام کنسلش کنم عزیزم من خدا یوسفشم بفرسته برام دیگه پسرا جدی نمیگیرم اگه حرفم زدم خاستم شانسمو امتحان کنم الان خودمم میگم دروغ میگه عرق تند زود سرد میشه