2777
2789
عنوان

ازدواج

108 بازدید | 7 پست

سلام خوبین من ۱۹ سالمه راستش و دوست دارم ازدواج کنم ولی دیدم همه نظراتشون منفیه ولی خب من شرایطم یکم فرق داره اونایی ک میگن دیر ازدواج کنین میگن ادم کمتر سختی بکشه با دوستاش تفریح کنه ولی کسی ک همش تو خونس اجازه نداره بره بیرون تنها یا گوشیشو ازش میگیرن و حتی نمیزارن یکم به خودش برسه و ارایش و اینا کنه بهتره کنار درسش و یاد گرفتن یه هنر ازدواج کنه چون من خودم دانشجو ام و دارم رنگ مو یاد میگیرم منم خودم مطمئنم زندگی مشترک سختی داره ولی این عذاب سختگیری باهامه تا وقتی ک ازدواج کنم نمیدونم چیکار کنم خیلی شک دارم..

تروخدا واسه حاجتم هر چندتا صلوات که می تونین بفرستین منم دعاتون میکنم هرچی میخواین خدا بهتون بده♥️

اره دقیقا نه حواسم هست از چاله نیوفتم تو چاه حداقل وضعیتم از الانم بهتر شه نه بدتر

تروخدا واسه حاجتم هر چندتا صلوات که می تونین بفرستین منم دعاتون میکنم هرچی میخواین خدا بهتون بده♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من فقط یه جمله دارم بهتون بگم عزیزم اگه نتونی مقابل خانوادت وایسی و آزادی های منطقی مثل بیرون رفتن و ... رو به دست بیاری

توی زندگی مشترک هم میشی یه خانوم بله قربان گوی همسر و آینده خوبی نخواهی داشت

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

منم ۱۹ سالمه....بابا حوصله داری؟؟ بشین واسه خودت تفریح کن چمیدونم پیج اینستاگرام بزن و یا تا میتونی بخور و بخواب و درست رو ادامه بده....چیه که زود پاشی برای شوهر غذا درست کنی!؟🤷🏻♀️🤦🏻♀️

entj❤️🔥