سلام خوبین من ۱۹ سالمه راستش و دوست دارم ازدواج کنم ولی دیدم همه نظراتشون منفیه ولی خب من شرایطم یکم فرق داره اونایی ک میگن دیر ازدواج کنین میگن ادم کمتر سختی بکشه با دوستاش تفریح کنه ولی کسی ک همش تو خونس اجازه نداره بره بیرون تنها یا گوشیشو ازش میگیرن و حتی نمیزارن یکم به خودش برسه و ارایش و اینا کنه بهتره کنار درسش و یاد گرفتن یه هنر ازدواج کنه چون من خودم دانشجو ام و دارم رنگ مو یاد میگیرم منم خودم مطمئنم زندگی مشترک سختی داره ولی این عذاب سختگیری باهامه تا وقتی ک ازدواج کنم نمیدونم چیکار کنم خیلی شک دارم..
تروخدا واسه حاجتم هر چندتا صلوات که می تونین بفرستین منم دعاتون میکنم هرچی میخواین خدا بهتون بده♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم ۱۹ سالمه....بابا حوصله داری؟؟ بشین واسه خودت تفریح کن چمیدونم پیج اینستاگرام بزن و یا تا میتونی بخور و بخواب و درست رو ادامه بده....چیه که زود پاشی برای شوهر غذا درست کنی!؟🤷🏻♀️🤦🏻♀️