سلام خوبین من ۱۹ سالمه راستش و دوست دارم ازدواج کنم ولی دیدم همه نظراتشون منفیه ولی خب من شرایطم یکم فرق داره اونایی ک میگن دیر ازدواج کنین میگن ادم کمتر سختی بکشه با دوستاش تفریح کنه ولی کسی ک همش تو خونس اجازه نداره بره بیرون تنها یا گوشیشو ازش میگیرن و حتی نمیزارن یکم به خودش برسه و ارایش و اینا کنه بهتره کنار درسش و یاد گرفتن یه هنر ازدواج کنه چون من خودم دانشجو ام و دارم رنگ مو یاد میگیرم منم خودم مطمئنم زندگی مشترک سختی داره ولی این عذاب سختگیری باهامه تا وقتی ک ازدواج کنم نمیدونم چیکار کنم خیلی شک دارم..
منم ۱۹ سالمه....بابا حوصله داری؟؟ بشین واسه خودت تفریح کن چمیدونم پیج اینستاگرام بزن و یا تا میتونی بخور و بخواب و درست رو ادامه بده....چیه که زود پاشی برای شوهر غذا درست کنی!؟🤷🏻♀️🤦🏻♀️
ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻♀️🧝🏻♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش میکنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین