2777
2789
عنوان

قشنگ ترین زیبایی دنیا براتون چیه😍

942 بازدید | 120 پست

حالا کاری ندارم به این که با این وضع گرونی نمیشه زندگی کرد ولی کلا از چیزهایی ک در دسترس تونه و دارید چه زیباتره براتون؟

من خودم دوست دارم برم دشت و صحرا و آفتاب باشه و باد و آفتاب ملایمی باشه ک رقص و نورشا تو صورتم و موهام حس کنم کلا من دختر آفتابم و پرخاطرات اون دشت و صحرا☀️☀️🪻🍀🪻این لحظه را با میلیارد پول عوض نمیکنم

شما چی؟

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هام 😍🥰 بهترین دارایی و زیبایی های زندگیم ان شاءالله همیشه برام موندگار باشن این هدیه های زیبا ...

عزیزم واقعا خیلی نعمتن انشالله خدا حفظشون کنه💗💗😍😍

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

همینی ک گفتی ولی همینم نداریم و رویا و ارزوعه 😁من الان چیزی ک لازم دارم و قشنگ برام یه طبیعت قشنگ ک ...

دقیقا😥اکثر صحراها و دشت ها دچار بی آبی شده و داره خشک میشه

ولی حالا بگرد تا باقی مونده لذت ببر عزیزم😁😍