2777
2789
عنوان

قشنگ ترین زیبایی دنیا براتون چیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 120 پست
واقعا عشق واقعی زیباتربن نعمت دنیاست😍 انشالله خدا همسرتونا برات حفظ کنه و عشق تون پایدار باشه در کن ...

ممنونم عزیزم 🥰🫂

شما هم سلامت و شادترین باشین

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

پسرم همش میاد بوسم میکنه 😃😍😂 عشقمه کیف میکنم

آخی عزیزم چه مهربون و دوست داشتنیه خدا حفظش کنه 😍💗😚

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشحالی برادرکوچیکم چندسال بیماری روحی سخت داشت الان که میلبنم میخنده و کلاس میره خوشحال میشم

وای خداراشکر که خوب شده واقعا هیچی بدتر بیماری نیست. انشالله همیشه کنار هم شاد و خوش باشین عزیزم💗😍

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

انشالله همیشه در کنار همسر و بچه هات سالم و خوش باشین همیشه عزیزم😍💗😍

ممنونم عزیزم سلامتی دلخوشی همه مردم کشور عزیزم🤲

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

چقد چیزی که گفتی رویایی بود🤗

زندگی کردن مستقل تو خونه خودم تنهایی تو شهر مورد علاقم و خوردن چایی تو شب پشت پنجره و نگاه کردن به بیرون رویای منه

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
راه رفتن تو مزارع گندم و آفتابگردون تو هوای گرمشلوارمو بالا بزنم پاهامو بدون جوراب تو جوی آب بذارمکن ...

وای چه رویایی😍😍قلبم اکلیلی شد💗😍😍خیلی قشنگه این صحنه انشالله همیشه دلت خوش باشه و از این طبیعت قشنگ استفاده کنی عزیزم

من خیلی دوست دارم از الان تا آخر زمستون یه بند همه جا برف بیاد و بعد عید هن رودخونه ها پر از آب تمیز ...

چقدر قشنگ گفتی😍😍چه رویایی انشالله خدا بهمون لطف کنه و دوران بارندگی و نعمتشا زیاد کنه برامون💚🙏

زنی که بعد از شکستن تیکه های وجودشو جمع میکنه و به کس اذن ورود نمیده

آفرین عزیزم همیشه باید با قدرت ادامه داد و نامید نشد امیدوارم خدا بهترین و قشنگ ترینها را برات رقم بزنه😍😍💗