2777
2789
عنوان

همکار اقامون گردنش کبود بود

1942 بازدید | 67 پست

این آقا هه خیلی چشم دل پاک خیلی اهل حلال حرام و مرد خوبیه شاید ۳۷.۳۸ سالش باشه بعد مجرده

یعنی آدمی بود که همه سر خوب بودنش و خوش ذات بودنش قسم میخوردن

بعد امد مجموعه به صحبت کردن خودش متوجه نبود که گردن اش اونجوری هست بچه ها با شوخی بهش گفتن تا متوجه شد چحوریه سرخ شد از خجالت اش

😂بعد کلا از مجموعه رفته البته نمیدونم علت اش این بود یا نه

میگفتن ما باورمون نمیشه این آدم هم کسی را داشته باشه...

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بعد تا چند روز تو کل سرویس مجموعه از اون حرف میزدن بیچاره را ول نکردن همه متوجه شدن

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید مجرد نبوده بنده خدا

نه مجرد هست حتی اون دختری را که میخواست و بهش ندادند و باهم در ارتباط ان رو من میشناسم از بچه های خودمونه دختره ام اصلا بهش نمیاد آخه سنش کم هست و دختر خوبیه خخخ

البته الان قطع ارتباط کردن

یکی از میلیون ها دلیلی که نمی تونم همکارام و تحمل کنم

به گردن بنده خدا چی کار دارین آخه

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
😂😂نوش جونش

😂😂

منم روی ریش صاحب شرکتمون که خیلی مذهبی هستن موی بلوند دیدم 🤣🤣🤣🤣 حواسش نبود موهه بلند بود

وای برگاام ولی باز مو بهتر از این بود😂😂

شاید بیماره ..من هر چند وقت یکبار یه نقطه از بدنم کبود میشه فک کنم پلاکت خونم پایینه

نه بابا میدونستیم چخبره خودش بخدا نفهمید چجوری هست ما گفتیم بهش خجالت کشید رفت