اما چرا حساب عرضی باز نمیکنن که تتر بزنن به حساب هم دیگه ؟
بعد تتر رو تو صرافی چنج کرد به پول ایران و برداشت کرد
اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مثلا ولت باز کنن توی تونکیپر لینک ولتش رو بده طرف تتر بزنه
بعد تتر رو بریزی تو حساب صرافی ایرانیت زود چنج کنی
اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
چون نمیدونم ظاهرا اونا به این طریق انجام نمیدن . روشهای امنتر کار میکنن
ولت ها مگه امن نیستن
ولت هم امنه
اونا با این روش کار نمیکنن ظاهرا اگه کار میکردن که خوب بود
کسی که میخواد برات پول بزنه اشاعه ؟ اگه اشناعه بهش بگی این راه بنظرم اسون ترین راهه چون تحریمیم
دیگه والا من اطلاعات ندارم خیلی