2777
2789

بچه ها با یکی در ارتباط بودم همه چیش عالی بود خیلیم دوسم داشت فقط کارش جوریه که بین دو شهر رفت و امد داره الان مادرش گفتع یا باید توی ازمون وکلا قبول بشی کلا بری اونجا یا اصلا وابسته هم نشید من تو این شرایط نمیدونم چیکار کنم حس می کنم زیادی حرف حرف مامانشه بنظرتون این رابطه تموم بشه بهتر نیست ؟؟

میدونم اگه قسمت هم نباشیم غیر ممکنه بهم برسیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما دخترا توقعتون خیلی بالاست

من راجب خواسته ها حرف نزدم یعنی من انقدر بی ارزشم که بخاطر یه بحث با خانوادش دو روزه بامن درست حسابی حرف نزده

بنظرم اگع واقعا دوسم داشت تلاششو میکرد

ازدواج ایرانی همینه یا از همون اول ننه ای بودن نشون میدن یا بعد ازدواج

از اول اینجوری حس کردم زیاد اهمیت ندادم الان میبینم واقعا انگار حرف مامانش براش اهمیت داره فقط

من راجب خواسته ها حرف نزدم یعنی من انقدر بی ارزشم که بخاطر یه بحث با خانوادش دو روزه بامن درست حسابی ...

انقد تلاش کردم خودم رو کوچیک کردم اون فقط بی احساس بود.میشه درخواست بدید ازتون کمک میخوام

سرباز ولایت-فدایی رهبر و نظام-مهندس کامپیوتر و موبایل-طراح گرافیک

از اول اینجوری حس کردم زیاد اهمیت ندادم الان میبینم واقعا انگار حرف مامانش براش اهمیت داره فقط

بدرد نمیخوره اردواج نکردن بهتر از ازدواج بیخوده

تو ازدواح فقط منفعت طلب باش عشق و دوست داشتن واسه ادمای سادست