2777
2789
عنوان

ای یو دی روش خوبیه برا جلوگیری

193 بازدید | 28 پست

کسی استفاده میکنه؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اره

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی ب بدنت داره،خاهرم گذاشت خیلی درد داشت نمیتونست خم شه دوماه نشد برش داشت

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

دوستم باهاش چند ماه بعد زایمان باز باردار شد

در کنارش باید ازکاندوم هم استفاده کرد بنظرم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من رفتم دکتر دکتر گفت روش تهاجمی ایهبعد چیزی که فهمیدم با قرص ال دی و ای یو دی پریود بهم ریخته و قطع ...

ای یو دی رو نمیدونم ولی قرص خیلی بده رو تمام زندگیم تاثیر منفی میذاره

در کنارش روش طبیعی

روش طبیعی داشتم یک ماه بعد ازدواج باردار شدم دیگه اعتماد ندارم

کنارش طبیعی هم جلوگیری کن

طبیعی روش جلوگیری مطمئنی نیس ی لحظا غفلت کنی تمومه

ای یو دی رو نمیدونم ولی قرص خیلی بده رو تمام زندگیم تاثیر منفی میذاره

اره

من دکتر رفتم گفت ای یو دی تهاجمیه قرص بهت میدم

ولی به مامانم گفتم گفت قرص افتضاحه روحیه رو بهم میریزه

کلا تصمیم گرفتم سمت این پیشگیریا نرم الان یک ساله جلوگیری طبیعی دارم چیزی نشده

ارزو های بزرگ ، 

ارهمن دکتر رفتم گفت ای یو دی تهاجمیه قرص بهت میدمولی به مامانم گفتم گفت قرص افتضاحه روحیه رو بهم میر ...

طبیعی روش بارداریه نه پیشگیری🫠

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه