من اوایل ازدواج خیلی استرسی میشدم سر این موضوع . هر دفعه بعد هر رابطه قرص اورژانسی میخوردم که برای بدنم خوب نبود ولی
تخمک زن ۱ روز کلا ازاد میشه و میمیره . طول عمرش ۱ روزه که میگن اصطلاحا روز تخم گذاری پس کلا تایم بارداری ۱ روزه
بارداری خیلی مشروط به این تایمه
ولی اسپرم مرد اگه ازاد شه ۵ روز میتونه زنده بمونه برای همین میگن ۱ هفته دور تایم تخمک گذاریتون رابطه محافظت شده داشته باشین
اگه غفلت شد تو این روز هت ، قبل از اون تایم طلایی هنوز تایم و فرصت برای خوردن قرص اورژانسی هست .
برای بعد از تخمک گذاری یا ۵ روز قبل تخمک گذاری هم ، اگه هرروز هم رابطه ازاد باشه اتفاقی نمیوفته
فقط جهت اطمینان بهتره لحظه اخر رابطه رو هیچوقت ریسک نکنین.
ی پیشاب میمونه که میگفتن اسپرم داره
ولی باز دیدم خیلی انگار نادره
در واقع میگن پیشاب رابطه دوم اگه مرد دستشویی نرفته باشه ممکنه اسپرم داشته داشته باشه
تو پیشاب اول خیلی احتمال اسپرم کمه
و البته مرد باید خیلی رژیم غذایی سالم و خوبی داشته باشه تا اسپرم پشابشاینقدر قوی باشه که بگیره
در اخر میگن اگه مرد و زن هر یکروز درمیان رابطه داشته باشن توی تایم طلایی ، و در صورتی که با رژیم خودشونو تقویت کرده باشن ۲۰ درصد احتمال بارداری وجود داره فقط.
من خودمم واقعا ۷ ماه اول پنیک بودم. الان چندین ماهه طبیعی جلوگیری میکنم.
فکر میکنم منطقی هم هست ، مامانم و تمام فامیل جلوگیری طبیعی داشتن سر ۶ سال باردار شدن و کلی زن نی نی سایته چندین ماهه اقدامن هنوز نگرفته.
دکتر ها اصلا میگن تا ۱ سال اقدام طبیعیه نگیره