الان خواستم درس بخونم متوجه شدم که کسی که جدیدا جداشدیم تا این ساعت ها بیداره و تو تلگرام انلاینه و با یکی چت میکنه قطعا .
من بعد اون حتی نمیتونم به چت کردن با کسی حتی فکر کنم چه برسه بخوام این کارو انجام بدم اصلا نمیتونم بحدا اون تنها پسری بود ک باهاش صحبت میکزدم اولین و تنها ترین 😞😞😞😞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرکی مگه بخواد بده ایشون باید قبول کنه؟😂😂بعد تازه معتقده متعهده؟
ما مجازی بودیم یه سال . میخواستم برم ببینمش که یهو خواهرم ب ی نحوی فهمید ک ایشون تو گروه ها با دخترااا لاااس میزنه درحالی ک ب من گفت برم بخوابم میرفت اونجا با دخترا لاس میزد بعد تازه دختررر فامیل دووور هم تو پیویش بود .من بخشیدمش ولی دیدنش رو کنسل کردم . تا ببینم درست میشه یا نه بعد دیدم با پیج فیک امتحانش کنم ببینم چخبره دیدم باز پا داد ای خدااا
خیلیییی . جالب اینه هنوز قسم میخورد میگفت بناموسم ب همون خدایی ک میپرسی خیانت نکردم گفتم خیانت از نظر تو ینی چی گفت ینی برم رسما رل بزنم ولی صحبتم با پیج فیک فقط ی لاس خوش گذرونی بود.