2777
2789
عنوان

چطور میتونه بچه ها💔

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر خودش کاراش ایرادی نداره . از نظر خودش اون پیج فیک ی دختر ج..ده بود ک میخاست ب..ده و ایشونم بر ...

هرکی مگه بخواد بده ایشون باید قبول کنه؟😂😂

بعد تازه معتقده متعهده؟

این منم نظر زیاد میداد اصلا گوش نکن نظرات گهربارشو😂

دوروغ میگن مثل چی .

احه نباید با منی ک ساده ترین و اولین تجربه م بود این کارو مبکرد .

جالب میدونی چیه آخرش متهم شدم به شکاک و روانی و وسواسی بودن.

حتی گفت خانوادتن اینطوری هستین ...

توهین کرد

نبابا میگم ک اصلا گردن نمیگرفت . اون پیج فیک انقد براش ارزش داشت ک تو اون چند روزی ک امتحانش مبکردم ...

وای ینی حتی بخاطر این پسره بخوای ناراحتم باشی بنظر من زوال عقل داری

وای عزیزم . درکت میکنم منم الان تو دوران درس خوندنم و هربار یادم میاد اصن خیلی بده

بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که اون برنامه هایی که توش آنلاینه رو حذف کنی وگرنه خیلی خیلیییی عقب میفتی از درس

کاربری دست چند نفره

هرکی مگه بخواد بده ایشون باید قبول کنه؟😂😂بعد تازه معتقده متعهده؟

ما مجازی بودیم یه سال . میخواستم برم ببینمش که یهو خواهرم ب ی نحوی فهمید ک ایشون تو گروه ها با دخترااا لاااس میزنه درحالی ک ب من گفت برم بخوابم میرفت اونجا با دخترا لاس میزد بعد تازه دختررر فامیل دووور هم تو پیویش بود .من بخشیدمش ولی دیدنش رو کنسل کردم . تا ببینم درست میشه یا نه بعد دیدم با پیج فیک امتحانش کنم ببینم چخبره دیدم باز پا داد ای خدااا

وای ینی حتی بخاطر این پسره بخوای ناراحتم باشی بنظر من زوال عقل داری

🥺🥺🥺عزیزم میدونم خیلی احمقانه س ولی خیلی بازی روانی داد منو هی فکرمیکردم من مقصرم الان دارم مرور میکنم کاراشو میفمم چقد رکب خوردم .

اخه اولین تجربه م بود

🥺🥺🥺عزیزم میدونم خیلی احمقانه س ولی خیلی بازی روانی داد منو هی فکرمیکردم من مقصرم الان دارم مرور م ...

کوچکترین تقصیری نداری

اونم کارمای تورو پس خواهد داد نگران نباش

بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که اون برنامه هایی که توش آنلاینه رو حذف کنی وگرنه خیلی خیلیییی عقب ...

اره حذف کردم هرچی مرتبط بود بهش رو همین الانشم حیلی عقبم دعا کن برسم بتونم

بیخیالش شو خیلی اوضاش خرابهاز تو جوب پیداش کردی؟

خیلیییی . جالب اینه هنوز قسم میخورد میگفت بناموسم ب همون خدایی ک میپرسی خیانت نکردم گفتم خیانت از نظر تو ینی چی گفت ینی برم رسما رل بزنم ولی صحبتم با پیج فیک فقط ی لاس خوش گذرونی بود.

کاش آشنا نمیشدم باهاش

کوچکترین تقصیری نداریاونم کارمای تورو پس خواهد داد نگران نباش

ممنونم عزیزم که به حرفام گوش دادی و راهنماییم کردی و درکم کردی بخدا خیلی سخت بهم گذشت بخدا . ولی بخشیدمش بازم بخشیدمش 🥺🥺