2777
2789
عنوان

چطور میتونه بچه ها💔

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 59 پست
وای دارم بهت میگم بیخیالش شو خیلی اوضاش خرابهههاره برمیگرده دیر یا زود ولی قبولش نکن به هیچ وجه🤦♀️� ...

بیخیالش که ارره میشم اصلا قبولش نمیکنم اگ برگرده ختی هر روز از خدا میخام نیاد.

ولی عزیزم میدونی چیه خیلی حرص میخورم اون همه وفاداری اون همه دلسوزی و تعهد و مهربون بودنم رو ندید صداقتم رو ندید تلاشم رو ندید چقد تلاش کردم برا اولین بار تلفنی با ی پسر حرف بزنم اون استرس تو صدام ... چطور دلش اومد با من این کارو کرد دلم میخاد فقط پشیمون شه همین🥺

از اولین تجربت اینو بفهم مردا از دوس پسر گرفته تا شوهری که سی سالم باهاش زیر یه سقف بخوابی کلا آدمای بی وفایی هستن هیچ وقت خودتو به پای یه جنس نر نزار

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیالش که ارره میشم اصلا قبولش نمیکنم اگ برگرده ختی هر روز از خدا میخام نیاد. ولی عزیزم میدونی چیه ...

دقیقا منم تو بودم😐💔

نه پشیمون نمیشه هیچوقت...بشه هم فقط حرفشو میزنه درواقعیت نمیشه

از اولین تجربت اینو بفهم مردا از دوس پسر گرفته تا شوهری که سی سالم باهاش زیر یه سقف بخوابی کلا آدمای ...

آره بخدا اینو دیر فهمیدم خیلی دیر تاوان دادمم بدم دادم .

فک کردم با بقیه فرق داره . فک کردم مثه خودم وجدان داره معرفت داره .

دقیقا منم تو بودم😐💔نه پشیمون نمیشه هیچوقت...بشه هم فقط حرفشو میزنه درواقعیت نمیشه

وای واقعا؟؟ پشیمون نمیشن؟؟ من فک کردم ی روز قدرمونو میدونن😂😭

تو سر چی کات کرده بودی

برای پسری که میتونی با پیج فیک هم داشته باشیش غصه نخور منم تقریبا سه ماهه کات کردم چند باری پیام داد برگردیم منم گفتم نمیتونم اخر دیگه قسمش دادم پیام نده چون نمیتونم خطمم عوض کنم الآن

برای پسری که میتونی با پیج فیک هم داشته باشیش غصه نخور منم تقریبا سه ماهه کات کردم چند باری پیام داد ...

میدونی هنوز تو شوکم ذهنم میخاد گول بزنه خودشو ک نه اون پسر خوبیه خطا کرده حواسش نبوده ذهنم هنوز نتونسته هضم کنه . آخه شما نمیدونین من چه تصور خوبی از این شخص داشتم .

میگفتم عمرا در حقم بدی کنه

اصلا اصلا تو مجازی کراش نزن چون طرف اصلا اون چیزی که تو تصور میکنی نیست ،

من تو یه بازی آنلاین که توش صداها میومد رو یه پسر خوش زبون و بامزه و شوخ و با اعتماد به نفس که بنظر مهربون و آروم میومد و تو عکسایی که میزاشت خوشگلم بود شدید کراش زدم، بعد ها باهاش چت کردم فهمیدم یه هرزه زناکاره با چند تا خانم رابطه ج داشته،سیگاریه،قبلا قمار کرده،دروغگوئه،بی عزت نفسه فک کن کلی از من پول گرفت برا مشکلاتش ،انقد بی عزت نفس بود هی میگفت گشنمه که ینی پول بده غذا بگیرم، اصن مهربونم نبود ینی فقط نسبت به خانواده خودش مهربون بود ، آرومم نبود همشم میگفت اعصابم خرده حالم خرابه، شغل و جایگاه اجتماعی خودش و خانوادشم خیلی پایین بود ، مطلقه هم بود، حتی عکساشم فتوشاپ میکرد برا خودش مو میزاشت در حالیکه نصف سرش کچل بود،دنبال سو استفاده ج هم بود عوضی ، اونم تو بازی با دخترا و زنا صمیمی حرف میزد،

خلاصه که فکر این آشغالو از سرت بیرون کن گلم.

اصلا اصلا تو مجازی کراش نزن چون طرف اصلا اون چیزی که تو تصور میکنی نیست ،من تو یه بازی آنلاین که توش ...

یا خدا خودم ریختم برگام موند.

عزیزم خدا بهت رحم کرد ینی ترسیدم انقد ترسیدم که نگو عجب آدمی بوده این دیگه نوبر بود باید بزارنش تو موزه ب عنوان لاشی ترین تو گینس ثبتش کنن.

2790
2778
2791
2779
2792