2777
2789
عنوان

با جاریم رفتم بیرون 😑😑😞

| مشاهده متن کامل بحث + 143437 بازدید | 608 پست

جاریت باید قبل از انتخاب جنس با شوهرش یواشکی صحبت میکرد و ازش میپرسید چقدر پول داره و چقدر میتونه خرید کنه اون اشتباه کرده بدون هماهنگی چیزی انتخاب کرده برادر شوهرت هم اشتباه کرده عربده کشیده

کفش و لباسشو انتخاب کرده تا اینجاشو اوکی بوده برادرشوهرت

بعد قسمت مانتو دوتا واقعا زیاد بوده درصورتی که شما خرید داشتی ن ایشون احتمالا اون قسمت هم شیش هف تومنی ورداشته بوده از جنگل که فرار نکرده بوده همه چیزشو الان میخاسته بخره دوماه دیگ عیده حتما بیس تومن لباسم اون موقع میخواد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سریا دست خودشون نیس.. ندیده ان.. منم خیلی با همچین زنایی برخورد داشتم واقعا کمبود دارن اینا.. تا ...

نه تت چششون به یک زن دیگه میفته اینجوری میکنن خواسته جلو جاری قر و ناز بیاد ک شوهرم به حرفمه

بله خیلی گرونهالان حقوق به کارمند معمولی ۱۵ ت۷ ت نصف به حقوق معمولیهخیلیا الان تون شب هم ندارن

من تابستون دوتا مانتو گرفتم 3

واقعا شده ۷😔😔 ای خدا ای خدا😔

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

توی این وضعیت اقتصادی چرا جاری ت رو بردی جاهای گرون گرون خودت هم خرید کردی دل بنده خدا رو آب کردی خب ...

یک خانم بزرگسال که ازدواج کرده بچه که نیست با دیدن لباس قشنگ دل و ایمانش بره و بخواد همه رو با هم بخره والا یکم رعایت کردن در خرید زیبا تره من از خانمهایی که هر چیزی میبینن بدون درک از سختی پول درآوردن میخوان بخرن متنفرم من خودم تو خرید لباس وسواس دارم دنیایی پول هم باشه تیکه تیکه تو ذهنم میسنجم کاربردی هست قیمت و کیفیت هم خوانی داره نیاز دارم ؟ بعد میخرم

خسیس نیستما ولی به قاعده و شیک لباس میخرم گاهی تعداد مثلا سه چهارتا با هم خریدم ولی اونم طبق اصول اینکه قیمتش کیفیتش و کاربرد و نیازی دارم یا نه قبلش هم فکر کردم جوری بخرم که کل پس اندازم خرج نشه

این داستان جاری بی شعور وشوهر خسته کن

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم