2777
2789
عنوان

با جاریم رفتم بیرون 😑😑😞

| مشاهده متن کامل بحث + 143464 بازدید | 608 پست
البته سوگلی از چشم بقیه نه همسرش. چون اون مرد ممکنه از ترس و ناچاری هر کاری کنه. البته بازم میگم جد ...

فقط خرج کردنو نمیگم کلی میگم خیلی زنارو دیدم وقتی مریض میشن تا پای مرگم باید غذای شوهره اماده باشه خونش تمیز باشه ب خانواده همسرش احترام بذاره در صورتی ک شوهره شاید کم محلی کنه و.... کلی چیزای دیگه . زنی ک همه جا کوتا بیاد بازندس این واقعیته اونم تو جامعه امروزی ما . من اون مردی رو نمیگم ک 30تومن درامدشه 10تومن اجارشه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نگفتم وقتی میدونی نداره فشار بیار قرار نیس همیشه نداشته باشه باید وقتی میری بازار اندازه خواسته ...

اینکه زن و مرد تلاش کنند کنار هم تا زندگی ارتقاء پیدا کنه و پیشرفت کنم یه چیزه اینکه مرد بگه ندارم و بدونی بازم پا فشاری کنی که بخاطر خواسته زن هر کاری کنه یه چیز دیگه. از اول کامنت ها حرف شما دومی برداشت میشد. روز خوش

فقط خرج کردنو نمیگم کلی میگم خیلی زنارو دیدم وقتی مریض میشن تا پای مرگم باید غذای شوهره اماده باشه خ ...

اینجا در مورد خرید صحبت میکنیم منم در مورد خرید گفتم. نگفتم زن توسری خور باشه!!!! گفتم درک متقابل

وای از این مردایی که خانومشونو شرمنده میکنن

چه شرمنده ای

مگه بچس

شاید اصن پول دو تا مانتو رو نداره

معلومه میخواست خودشو نشون بده

کلا زن باید یکم درک و شعور داشته باشه بچه بازیا دیگه چیه

جاریست چقدر جوگیره

چند تا لباس انتخاب کرده و کفش بعد هم دوتااا مانتو؟

مگه واجب بوده؟ حداقل یه دونه مانتو برمیداشت یا همون خرید های اولش و فقط

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

انقدر بدم میاد زنایی که بی ملاحظه از شوهر میرن مثل بچهی دو ساله هرچی میبینن خرید میکنن. والا آدم حقوق خودشم باشه اینطور نباید بیملاحظه خرج کنه چه برسه به حقوق شوهرش. چه خبره یه دفعه اینهمه خرید

یعنی بهش گفتی بیا بریم خرید؟چه کاریه خب .خرید با دوست نزدیک یا خواهر برید بهتره چون مشکل اینجوری پیش بیاد ادم میگه ای بابا عیبی نداره ولی با جاری کینه درست میشه چون یه گاردی هست . البته اونم میدونست شوهرش نمیخره نباید برمیداشت حداقل یدونه ارزون میگرفت که ضایع نشه