2777
2789
عنوان

با جاریم رفتم بیرون 😑😑😞

| مشاهده متن کامل بحث + 143464 بازدید | 608 پست
اینجور زنا همیشه موفق ترن ک با زور میخوان ب خواستشون برسن . برعکس زنای ک همیشه قانعن مراعات میکنن بی ...

اصلا هم موفق نیستن چون همیشه پشتش اعصاب خوردی و هزارتا غر دعوا بحث هست. بیشتر اونایی که میگی قانع هستن شوهراشون قدرشونو هم میدونن دو طرف همو درک میکنن

فرضا دوتا مانتو بخری ۷ تا چه موفقیت و دستاوردی داره؟

..

اینجور زنا همیشه موفق ترن ک با زور میخوان ب خواستشون برسن . برعکس زنای ک همیشه قانعن مراعات میکنن بی ...

البته زن های که به زور به خواسته میرسن بیشتر خودشون رو از چشم میندازن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا هم موفق نیستن چون همیشه پشتش اعصاب خوردی و هزارتا غر دعوا بحث هست. بیشتر اونایی که میگی قانع هس ...

اشتباه میکنی هم اطرافم هم خودم تجربه شو دارم دیدم شنیدم . شاید چندبار اعصاب خوردی و دعوا باشه ولی کم کم میشه عادت ک باید همه چی زنم محیا باشه زنشم چون راضیه قطعا روی خوش نشون میده . اونیم ک قانعس باید تا اخر زندگی خیلی چیزا ب دلش بمونه چون بعد ی مدت دیگه مرد قدر نمیدونه میشه عادت کافیه یچیزه بیشتر بخواد زنش اونوقت اونه ک تو زندگیش دعواست.تا کاری بخوا بکنه میگه باز کی یادت داده هزارتا حرف. حرفای شما تا چند سال اول زندگی درست بعد ی مدت هرچی کاشتی رو باید زندگی کنی . این وسط استثناء هست ولی انگشت شمار .

اشتباه میکنی هم اطرافم هم خودم تجربه شو دارم دیدم شنیدم . شاید چندبار اعصاب خوردی و دعوا باشه ولی کم ...

اشتباه نمیکنم. میتونی به جای اشتباه بگی دیدگاه ها متفاوته

دیدگاه شما هم واسه خودتون خوبه. هر کس یه جوری نگاه میکنه . زندگی که بخواد اینجور پیش بره بلانسبت سگ توش

..

البته زن های که به زور به خواسته میرسن بیشتر خودشون رو از چشم میندازن.

نه اشتباه منو شما اینه ک اینطور فک میکنیم چون اینجور بزرگ نشدیم رو خواسته هامون بمونیم زود کوتاه میایم طرف مقابلمون ناراحت نشه . اینجور زنا بعد یه مدت میشن سوگلی .

ببین اگر کسی نداشته باشه خرید هم نمیره با کسی.....من خودم یکی اینحوریم .ببینم کارت شوهرم بودجش کمه ح ...

باید جنبه بازار رفتن داشته باشند. شده به شخصه با دوست یا فامیل رفتم بازار اونها کلی هم خرید کردن ولی من چیزی بر نداشتم چون آخر ماه بوده و میدونستم زمان خرید نیست و حقوق ها رو به اتمامه. درک توی زندگی بیشتر از هر چیزی آرامش و احترام میاره

توی این وضعیت اقتصادی چرا جاری ت رو بردی جاهای گرون گرون خودت هم خرید کردی دل بنده خدا رو آب کردی خب ...

چرا من میرم لباس فروشی، دلم نمیخواد؟

نمیدونم

شاید چون میدونم نداریم نگاهشون هم نمیکنم ک دلم بخواد....

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش°•○●○•° امروز ۵ دی ۱۴۰۴ هست و میبینم که خداروشکر شدت بیماری فرزندم همچنان کمه.گاهی میبینم انگار میخواد زیاد بشه اما بعد قطع میشه.... انشاءالله خدا امسال رو ب خیر بگذرونه

باید جنبه بازار رفتن داشته باشند. شده به شخصه با دوست یا فامیل رفتم بازار اونها کلی هم خرید کردن ولی ...

بعضیا فکرمیکنن شوهره باید خودشو بندازه تو اتیش تا بهش جایزه بدن بعد جایزه یا پولو بده به زنش

وقتی نیست ادم ازکجا بیاره بیش ازحد هم خوب نیس کار کنه ادم پیر میشه

..

اشتباه میکنی هم اطرافم هم خودم تجربه شو دارم دیدم شنیدم . شاید چندبار اعصاب خوردی و دعوا باشه ولی کم ...

منم تفکر شمارو درست نمیدونم. وقتی روی مرد زیاد فشار وارد کنید مرد نا چار میشه. از زنش بدش میاد چون مدام تحت فشار هست. زندگی که توش درک نباشه میشه سر کیسه کردن. اگر مرد به زن همچین فشاری بیاره خودتون به عنوان زن میپذیرید! حالا جدا از مرد با وضع مالی خوب و خسیس

نه اشتباه منو شما اینه ک اینطور فک میکنیم چون اینجور بزرگ نشدیم رو خواسته هامون بمونیم زود کوتاه میا ...

ربطی به کوتاه آمدن یا نیامدن ندارن. وقتی مرد توانایی پرداخت اون خواسته رو نداشته باشه باید چکار کنه؟؟؟ عقل و منطق . درک و شعور پس کجا میره؟!؟

ببخشیدا ولی چهزندگیپر اشوبیدارینخانوادگی

جاریت که برا مانتو اینجورمیکنه خودشما برا ایفون ۱۶پولداری ولی ۱۷میخوای و براش قرضمیخوای بکنی و.......کل زندکیتونمسابقه است و رقابت و چشم و همچشمی ارامشدارین اصلا؟

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اشتباه منو شما اینه ک اینطور فک میکنیم چون اینجور بزرگ نشدیم رو خواسته هامون بمونیم زود کوتاه میا ...

البته سوگلی از چشم بقیه نه همسرش. چون اون مرد ممکنه از ترس و ناچاری هر کاری کنه. البته بازم میگم جدا از مرد پولدار و خسیس. شما فکر کنم در أمد مرد مثلاً ظ۳۰ تومنه بعد خانم بگه ماهی ۴۹ تومن باید برای من خرج کنی! آیا این آخر بی شعوری نیست!

منم تفکر شمارو درست نمیدونم. وقتی روی مرد زیاد فشار وارد کنید مرد نا چار میشه. از زنش بدش میاد چون م ...

منم نگفتم وقتی میدونی نداره فشار بیار قرار نیس همیشه نداشته باشه باید وقتی میری بازار اندازه خواسته زنت تو جیبت باشه خیلیا دارن ولی خرج نمیکنن . خیلیام دیدم زن فشار اورده خواسته مرده بخاطره خواسته های زنش خودشو کشیده بالا شغلشو عوض کرده تلاششو بیشتر کرده الانم مث پروانه میچرخه دور زنش.

توقع پایین میشه عادت کم کم ادم خودشو فراموش میکنه .بقیه ام فراموش میکنن تو خواسته ای داری .اکثر زنای ایرانی با فرهنگ قربانی کردن خودشون بزرگ شدن .