2777
2789
عنوان

کیا افسردگی گرفتن بعد از جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 56 پست
آدما باهم متفاوتن من تو این سن مامانم اینجوری بود پول داشتم به مقدار رفتم بجای دور چند سال از من خبر ...

چه خونواده خوبی و من بابام از کودکی من رو به مرگ تهدید میکرد. از کودکی با ترس بزرگ شدم

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمیرم برات امیدوارم زودتر راحت بشی از هر چیزی که ناراحتت کرده

فدات عزیزم. تقدیرم رو خدا با خون نوشته . من یه دانش آموز درس خون رشته ام پرستاری اتاق عمل بود از دست همبن خونواده سمی بیماری اعصاب گرفتم و نتونستم سر کار برم بعدهم دازدواج

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

دوسش دارم خیلی ...ولی اعتماد به نفسم اومده پایین اون هنوز تو ذهنش من اون دختر باربی و خوشگلم اما من ...

اگ توروبخاطرخودت اخلاقت بخواد ظاهر اولویتش نیس ب خودت سخت نگیر مگه همچی به کمرباریکه

فدات عزیزم. تقدیرم رو خدا با خون نوشته . من یه دانش آموز درس خون رشته ام پرستاری اتاق عمل بود از دست ...

خیلی خانواده مهمه خیلی ببین چجوری با سرنوشت به دختر بازی میشه از خودت چیزی داشته باش بتونی مستقل بشی به حرفم گوش کن

اگ توروبخاطرخودت اخلاقت بخواد ظاهر اولویتش نیس ب خودت سخت نگیر مگه همچی به کمرباریکه

فدات بشم من همه ی تلاشم و میکنم لاغر بشم قراره دو ماه دیگه ببینمش اما بازم به قول شما همه چی کمر باریک نیست کاش قلبم و ببینه

خیلی خانواده مهمه خیلی ببین چجوری با سرنوشت به دختر بازی میشه از خودت چیزی داشته باش بتونی مستقل بشی ...

متاسفانه ضعیفم جایی رو ندارم طلا هم ندارم برا خونه فروختم . الان کجا برم حیف کارم که از دست دادم

فدات بشم من همه ی تلاشم و میکنم لاغر بشم قراره دو ماه دیگه ببینمش اما بازم به قول شما همه چی کمر بار ...

انشاالله ک خوب پیش میره اگه هم قلبتوندید فدای سرت همون بهترکه باهمچین مردی نباشی فقط ازخدا مصلحتتو بخواه اون خوب میسازه برات 😍