2777
2789
عنوان

کیا افسردگی گرفتن بعد از جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 56 پست
الهی.. ازدست این پدرمادرای قدیم

اگه برات بگم. چی کشیدم. من پدرم به دیکتاتور بود. وقتی شوهرم اومد خواستگاریم من از ترس پدرم که نمیتونم جواب منفی بدم به مامانم پناه بردم. و گفتم من میترسم جواب نه بدم من این رو نمیخوام . مامانم با بابام حرف زد و بابام قبول کرد. بعد چند روز مامانم باهام بداخلاق شد چرا جوابم منفیه . منم چون بی کس بودم قبول کردم. آخه لعنتی من از دست پدر دیکتاتورم بهت پناه آوردم. تو با من همچین کردی. حالا هم بدبختم منتظر مرگ دیکتاتور افراطی پدرم هستم تا طلاق بگیرم

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیش خودمه باردار بودم کورش وگم کرد رفت ترکیه خودم تنها بچمو بدنیا اوردم

عزیزم .چند سالشه. بازم پدرت خوبه میذاره تنها زندگی کنی پدرم افراطی نمیذاره

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

شوهرخواهرمنم همینجوربودبخدا ازبس دروغ میگفت کارکه میکرد درامدش روکامل ب خواهرم نمیگفت معتادشد ولی ال ...

فداتشم عزیزم من سالهاست روی پای خودم وایسادم بچمو تنهایی دارم بزرگ میکنم گاهی وقتا خسته میشم اما باز بلند میشم یکی هست سالها پیش عاشقم بود کنه احمق قبولش نکردم الان باز میخواد من و ببینه برای همین دارم به خودم میرسم که جلوش پژمرده نباشم

عزیزم .چند سالشه. بازم پدرت خوبه میذاره تنها زندگی کنی پدرم افراطی نمیذاره

من مجردم بودم تنها زندگی میکردم خانوادم اصلا کاری ندارم میگن فقط تو حال روحیت خوب باشه هر جوری دوس داری زندگی کن من اعصاب ندارم مامانم اینا همش مهمون دارن نمیتونم با اونا باشم پسرم 5سالشه

فداتشم عزیزم من سالهاست روی پای خودم وایسادم بچمو تنهایی دارم بزرگ میکنم گاهی وقتا خسته میشم اما باز ...

اگه دلت باهاشه قبولش کن انشاالله خوشبخت شی خیلی هاتوزندگی دوم موفق میشن.. ولی خب توادن زندگی دیگه زرنگ باش سیاست داشته باش تا روزگارت ب کامت باشه

انشاالله ک جدامیشی ب همین زودیا سخته واقعاخدا کمکت کنه عزیزم

🌹💔

اگه دلت باهاشه قبولش کن انشاالله خوشبخت شی خیلی هاتوزندگی دوم موفق میشن.. ولی خب توادن زندگی دیگه زر ...

دوسش دارم خیلی ...ولی اعتماد به نفسم اومده پایین اون هنوز تو ذهنش من اون دختر باربی و خوشگلم اما من زایمان داشتم و افسرده

من مجردم بودم تنها زندگی میکردم خانوادم اصلا کاری ندارم میگن فقط تو حال روحیت خوب باشه هر جوری دوس د ...

خیلی خوبه. خونه از خودت داشتی یا اجاره ای.