2777
2789
عنوان

خاستگار ارتشی راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 64 پست

من همسرم نیرو مسلحه با اینکه مقامش بیشتره ولی حقوقش تو رنج۱۵ـ۱۸ملیونه هی غر میزنه کاش ارتش میرفتم بعد اینکه نکه گروهای کلا همه نیرو هارو داریم همیشه میبینم به هر بهونه ای برا ارتشیا افزایش حقوق میدن کمک جهزیه نمیدونم چی کلا ارتش اوکیه از هر نظر و اینم بگم با توجه به مقامش حقوقش عالیه فقط فک نکنم به این زودیا خونه سازمانی بهتون بدن اخه ما الان پروژه دادیم گفتن ۱۰ سال دیگه بهتون تحویل میدن

نهه از خود گذشتگی نمیکنمهیچوقت الان اگه چند نفر دیگه بهمبگن کمه قیدش میزنم

نه منظورم اینه آدم نظامی خب گوش بفرمان هستن معمولا کارشون زیاده ولی نود درصد اخلاق خوبی دارن قدر زن و زندگی رو می دونن مهربونم هستن واقعا عالی هستن من دور و برم دیدم عین پروانه دور خانم میگردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا اینجور ک شما گفتین دیگه باید جواب رد بدم 😂

نه عزیزم نگفتم جواب رد بدی

گفتم که بیشتر درموردش فکر کنی

بیشتر بستگی به روحیات خودت داره

ببین میتونی بسازی یا نه

ببین اون پسر ارزش نادیده گرفتن خیلی از علایقت رو داره یا نه

سبک سنگین کن

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

ما بیست داریم اصلا کم میاریم وسط ماه

با اجاره خونه و قسط

ینی الان همش قرض میگیریم از مغازه

سی هزارتومن تو کارت منه صد هزارتومن کارت شوهرم

واقعا زیر خط فقریم یخچالمونم فقط بطری ابه و چیزای مزخرف

نه نخاه بنظرم با حقوق زیر صد

ارتشی نظامی سپاهی

هیچکدووووم خوشم نمیاد

حالا شما بگو درامدش اصلا ۲ میلیارد

خونه سازمانی ها اکثرا توشون داغون و قدیمیه باید برید توش رو نوسازی کنید

حراست هم داخلش داره باید محجبه باشی

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

من همسرم نیرو مسلحه با اینکه مقامش بیشتره ولی حقوقش تو رنج۱۵ـ۱۸ملیونه هی غر میزنه کاش ارتش میرفتم بع ...

جدی یکم امیدوار شدم. ما شهرستانیم با پارتی خونه بهمون میدن مشکلی نداره واسه خونه گرفتن

نکن گلم،هم باید از این شهر به اون شهر بری برای زندگی حتی شهرستان های بدون امکانات،ازخانواده دوری!بعد حقوق هم کمه سخته مگر اینکه خودت هم بری سرکار که بتونید زندگی رو راه ببرید.

ارتش کلا درامدش از همجا بالاتره یکی دوماه دیگه یکم درجش برا بالا حقوقش خیلییی بیشتر میشه بعد کلا ارت ...

کی گفته ارتش از همه جا بالاتر؟

تو نیروهایی مسلح از همه جا پایین تر

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️