دوستان من چند وقتیه با پسری حرف میزنم ارتشیه تازه دوره آموزش رو تموم کرده مقامش هم گروهبان سر گروهبان ی همچین چیزیه . حالا میگه بیام خاستگاریت من خاستگاری بهتری هم دارم ولی این پسره ب دلم نشسته و بهش علاقه دارم . ولی پول و درآمد طرف همبراممهمه . شما بگیر درآمد ماهی ۱۸ تا ۲۰ ملیون تو این زمونه میشه دووم اورد؟درآمدش خیلی کم نیست؟من خیلی پر توقعم .. میتونه با این حقوق توقعاتمون برآورده کنه؟ خونه سازمانی بهمون میدن اگه باهاش ازدواج کنم ماشین هم داره
سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم تجربه من میگه آدم ها اول آشنایی خود واقعیشون و بروز نمیدن
ایشون میتونن در آینده افزایش حقوق داشته باشن
بهتره خاستگاری و چند وقتی عقب بندازین هم با اخلاقشون آشنا شین هم یکم پول دستشون بیاد
یه جمله عاشقانه لُری هست که میگه: "هَرکی نارَه چی تُونی ذوقِش وِ چینَع؟"معنیش اینه که: هرکی که یه نفر مثل تو نداره دقیقا دلش به چی خوشه؟چقدر درست و قشنگ میگه ..