2777
2789
عنوان

خاستگار ارتشی راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 64 پست
ارتشی نظامی سپاهی هیچکدووووم خوشم نمیاد حالا شما بگو درامدش اصلا ۲ میلیارد خونه سازمانی ها اکثرا توش ...

کی گفته باید محجبه کامل باشی؟

عزیزم اطلاعات ندارید خب ندین

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

ارتش کلا درامدش از همجا بالاتره یکی دوماه دیگه یکم درجش برا بالا حقوقش خیلییی بیشتر میشه بعد کلا ارت ...

حکمت کارت ۶.۷ میلیون ریاله با اجازتون

از اقوام ارتشی هستن

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حکمت کارت ۶.۷ میلیون ریاله با اجازتوناز اقوام ارتشی هستن

ارتش اوند کارت داره

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

کی گفته باید محجبه کامل باشی؟عزیزم اطلاعات ندارید خب ندین

اطلاعاتو شما نداری

نه پس بری بریزی بیرون؟؟ کجایی شما اصلا؟

من خاله خودم تو چنین شرایطی زندگی میکرده بارها خودمونم خونه شون رفتیم موندیم

دخترش بارها سر پوشش تذکر گرفته بود و کفته بودن تکرار بشه نامه میدن برا تخلیه

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

من همسرم نیرو مسلحه با اینکه مقامش بیشتره ولی حقوقش تو رنج۱۵ـ۱۸ملیونه هی غر میزنه کاش ارتش میرفتم بع ...

عزیزم کی این اطلاعات و از ارتش میده بهتون؟؟

کی گفته همچین چیزی و؟؟

من همسرم ارتشی

تکاورم هست ولی از این خبرا نیست

ارتش اوند کارت داره

حتما واسه شاغلاس چون بازنشسته داریم فقط حکمت دارن

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

اطلاعاتو شما نداری نه پس بری بریزی بیرون؟؟ کجایی شما اصلا؟من خاله خودم تو چنین شرایطی زندگی میکرده ب ...

باشه-شما درست میگید

عزیزم من همسرم ارتشی

اگه اطلاعات خواستی بگو بهت بدم

اینجا مثل اینکه ی سری دوستان بیشتر از خانواده ارتشیا میدونن فقط حرف میزنن

ادم بد بدِ حالا هرشغلی باشه

خوبم خوبه ...

از نظر درآمدم شما به خودت وسبک زندگیت بستگی داره

معتاد هست کسی جرات نداره به زن وبچش تو بگه سه تا خونه دوتا ماشین،مرد سالمم هست هنوز بعد چهل سال زیر سینه ننشه یا دهن بین خواهرش

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

ببین من بابام ارتشی بازنشسته هست،خونه سازمانی دلدن ولی ایند میتونم بگم اگه شوهرت زرنگ نباشه دیگه تا عمر داری باید تو خونه سازمانی بشینید

بابای من زرنگ بود چسبید به کار تونست با ارث و پول خودش یه خونه نقلی برای زن و بچش بگیره ولی دوستای دیگش چون تو خونه سازمانی نشسیتن تنبل شدن الان ۷۰ سالشونه هنوز یه خونه از خودشون ندارن