2777
2789
عنوان

الان همه میگن نچرال نچرال

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 82 پست
برعکس نچرال برای یک عمر زندگی انتخاب میکنن در دافا رو برای چند روز البته اگه پسر واقعا مرد باشه مرد ...

من متوجه نمیشم
یعنی دختری که مثلا دماغش عمله یا لبش ژله در و دافه و مناسب زندگی مشترک نیست؟

چرا واستون مهمه مردا چی میخوان

و چرا انقد پیگیر مد هستید 😐

بیخیال زمان قاجار که دخترای خوشگلشون چاق و سیبیل دار و پشمالو سوگولی و زیبا بودن

همین چند سال پیش

ابرو هر چقدر باریک تر مد تر و خوشگل تر

الان هر چقدر موکت تر زیبا تر و خوشگل تر

😐

عمل لیپو انقد رواج پیدا کرده متاسفانه

و آسیب های زیادی به جسم وارد شده و هر کس یجوری تو تنهایی های خودش داره عذاب میبینه از این داستان

ولی چون اندامش مثلا خوب شده تحمل میکنه

دنیای مد نابود کرده همه چیز رو

و تمام ذهنیتتون در مورد مرد جماعت هم اشتباهه

مردایی که شما گفتید وجود دارن بله ولی دارای چه شخصیتی هستند هم مهمه

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من متوجه نمیشمیعنی دختری که مثلا دماغش عمله یا لبش ژله در و دافه و مناسب زندگی مشترک نیست؟

نه منظورم بد رسوندم اتفاقا من موافقم اگه نقصی داری برطرفش کنی اما اگه یه دختر فقط تنها هدفش عمل زیبایی و از این آرایشگاه به اون آرایشگاه باشه معلوم که هیچ مرد با اصالتی انتخابش نمیکنه

دختر خونگی مساوی با نچرال نیست ها.

خونگی یعنی اهل حضور تو جامعه نیست. خجالتی و با حجب و حیاست. معاشرتی و سر زبون دار نیست. این چنین دختری به درد دنیای امروز زیاد نمی خوره. نچرال یعنی عمل زیبایی نکرده. شما این دو تا رو قاطی کردی با هم. نتیجه اشتباه گرفتی.

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

نه منظورم بد رسوندم اتفاقا من موافقم اگه نقصی داری برطرفش کنی اما اگه یه دختر فقط تنها هدفش عمل زیبا ...

اها متوجه منظورت شدم عزیزم
کلا کسی که جزو معیار هاش و دغدغه هاش مطلقا زیبایی باشه مشکل داره ..

ببین منظورت از پلنگ چیه

اگه منظورت اونایی هست که خیلی داغون ارایش

که دیگه نه و درواقع گریم میکنن و کلا قیافه های خاصی دارنو و عملهای خیلی شدید و ...خب علتش مشخصه ی رابطه ی بی تعهد و خوش گذرانی بدون دردسر و ... پلنگ تو ذهن من اینطوریه که اصلا بنظرم پسرایی که اینا سلیقشونه سالم نیستن و کلا کنسلن

ولی جدای ازون رابطه های پوچ اگر برای ی چیز واقعی میگی خب ۱) کسایی که بیشتر تو جامعه هستن قاعدتا احتمال اینکه بیشتر ادم ببینن و دیده بشن براشون هست

۲) هرچقدر هم بگیم ظاهر مهم نیست باطن و فلان ولی خب ظاهر اراسته تر و رسیدگی بیشتر و زیبایی خیلی موثره ...بعضیا خوششون میاد طرفشون به خودش برسه و ارایش کنه و موهاش فلان کنه و ...

۳)شرایط اون فرد مثلا جدیدا مد شده برعکس قدیما میگن دختر کار کنه خوبه دوتا پول در بیارن و ...

مطمئن باش هیچ مردی زنی روصبح تاشب به ظاهرش اهمیت میده واسه زندگی انتخاب نمیکنه اگرم انتخاب کنه احتمالاکم عقله یابعدپشیمون میشه

خودتون بذاریدجای مردا میفهمید

مردازسرکارمیادزنه بجای رسیدگی به امورات خونه رفته دنبال کارای زیبایی

یه مدت خواب بخاطرعمل فلان جا وفلان جا

یه مدت دردوناراحتی بدخلقی بخاطردردوورم ژل

پدیکورومانیکوروکاشت وفلان

کلی هم خرج همیناست

من جای همون مردااینارودارم میگم عاصی شدم والابه پیربه پیغمبرهرکی دور وبرمابودتاالان ماروواسطه کردگفت دخترساده وسنگین ومتین تیپ معمولی وسنگین سه تاموردتاالان باهمین خصوصیات پیداکردیم ازدواج کردن ازعیدتاهمین ماه پیش قبلیاوجدیدابااین مشخصات زندگیای خوبی هم دارن هیچ مشکلی هم ندارن خداروشکر

معیار اگه پسند مرد باشه میشه همین تاپیک

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

و خونگی بودن چیز جالبی نیست از لحاظ واژه ای

اتفاقا ادم باید بتونه از پس خودش تو جامعه بر بیاد در عین حال چارچوب خودشرو حفظ کنه

ادم پپه به جایی نمیرسه و فردا برای تربیت بچش هم دچار مشکل میشه

تو اینایی که اسم بردمو با خودت مقایسه میکنی؟😂

مگه ما چمونه؟ چهره ی بدون آرایششون رو دیدی؟ ماها خیلی خوشگلتریم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چرا واستون مهمه مردا چی میخوان و چرا انقد پیگیر مد هستید 😐بیخیال زمان قاجار که دخترای خوشگلشون چاق ...

😅😅😅😅😅😅

ببخشید ولی واقعا حق بود

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
😅😅😅😅😅😅ببخشید ولی واقعا حق بود

چی رو ببخشم 🤦♂️

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman