2777
2789
عنوان

الان همه میگن نچرال نچرال

| مشاهده متن کامل بحث + 1749 بازدید | 82 پست

یه توصیه بکنم جدی بگیرید

اگر زشتید نچرال بمونید خیلی زشت ها بعد عمل وحشتناک تر شدند

فقط خوشگلا با عمل خوشگل تر میشن موارد خیلی کمی از دخترای زشت شانس میارن با عمل خیلی تغییر میکنند اونا هم مشکلاتی داشتند محدود و مشخص بوده با عمل نتیجه میگیرند مثلا دماغ عقابی و استخوانی داشتند ولی باقی صورت خوب بوده خب بعد عمل خیلی خوب میشن نه تویی که زشت بودن صورتت حاصل فرم استخوان های صورت یا موارد غیر قابل تغییره یا خیلی زیاده هر جا رو درست کنی یه جا دیگه به هم میریزه آخرش شکل ماهیتابه میشی

اگه دماغت گوشتیه و خیلی بد نیست به هیچ عنوان عمل نکن دماغ گوشتی درست شدنی نیست مگر اینکه بگی هر چی بشه بهتر از اولشه

اینا همه تجربس جدی بگیرید😂

دقیقاااا، و سلیقه پسرای اطراف من یه همچین دخترایی هستشتابحال ندیدم کسی از اطرافیانم دنبال پلنگ باشه ...

دقیقا اطرافیان منم همه بادخترساده وسنگین ازدواج کردن همین پسرای فامیلمون خودشون باهزارنفردوست بودن بعدرفتن دخترآفتاب مهتاب ندیده گرفتن نمیدونم چجوری بایدبه دخترای الان فهموندپسرای الان دنبال زن زندگین نه زن عملی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انتخاب شخصیه بهتره توهین نکنی. پپه چیه!

منظورش بی احترامی نیست
منظورش اینکه کسی که صبح تا شب تو خونه هست از جامعه عقب میمونه
و اگر شاغل نیست لاقل بره بیرون سمت درسی.هنری.... و توی جامعه معاشرت داشته باشه که بعدا از پس خودش بر بیاد

یه توصیه بکنم جدی بگیریداگر زشتید نچرال بمونید خیلی زشت ها بعد عمل وحشتناک تر شدند فقط خوشگلا با عمل ...

اصلا این لحن گفتار درست نیست .
اتفاقا بینی های گوشتی اگر پیش دکتری بری که وارد باشه بهش خیلیم خوب در میاد .

خب من مماخم بزرگ بود عملش کردم چی میشه چرا انفد به اونایی که عمل کردن گیر میدین

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

چرا واستون مهمه مردا چی میخوان و چرا انقد پیگیر مد هستید 😐بیخیال زمان قاجار که دخترای خوشگلشون چاق ...

در خصوص سوال اولتون باید بگم علتش اینه که دنیا دست مردهاست

پول تو جیب مردهاست، در ازدواج انتخاب اولیه با مردهاست،طبق عرف ارزش زن به تایید مردهاست و مرد مثل زن صرفا به خاطر تعهد ازدواج مادام العمر نمیمونه باید مدام دلیلی براش داشته باشی که می ارزه باهات ادامه بده

کافرماها و روسا مرد هستند مگر در موارد خیلی خیلی معدود

و مردها در هر جایگاهی که باشند در کنار مطالبات دیگه حتما دنبال سرویس جنسی گرفتن از زن هستند

بنابراین از هر طریقی بخوای زنده بمونی چه بخوای خودت کار کنی و تو اون پست دووم بیاری چه بخوای ازدواج کنی همسرت خرجتو بده و جامعه هم به عنوان یه مجرد بیکار لهت نکنه باید تن بدی به سکسوالیزه شدن وگرنه خیلی راحت تحقیر و حذف میشی

من واقعا درک نمیکنم چرا همه حتی خود اقایون خودشونو میزنن به اون راه انگار نمیدونن داستان چیه و این جبر زندگی زنهاست نه انتخابشون

در خصوص سوال اولتون باید بگم علتش اینه که دنیا دست مردهاستپول تو جیب مردهاست، در ازدواج انتخاب اولیه ...

متاسفانه باز هم من فقط کمبود های شخصیتی تو این توضیحات دیدم !

خانوم های خیلی زیادی دیدم که هیچ کدوم از این کار ها رو نکردن

در عین سادگی ظاهری

و درست بودن شخصیتی

تو موقعیت ها و شرایط و .. مختلفی موفق هم بودند

چه تو ازدواج چه تو شغل !

این که بعضی از کارفرمایان دنبال مورد های خاص هستند رو بله در جریان هستم

ولی این به معنای این نیست که مسیر درست و درستی وجود نداشته باشه !

خانومی رو میشناسم دقیقا به گفته شما خودآرایی میکنه برای شغل راحتش و ... یا هر چی ...

خانومی رو هم میشناسم جلب توجه نمیکنه و سرسنگین کارش رو میکنه و درآمد داره

همه نوع آدم هستش مهم اینه انتخاب چی باشه !

و به عقیده من همه چیز بر میگرده به درون خود آدم که چه شخصیتی داره و چه چیزایی رو قبول میکنه و باور داره

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman