2777
2789
عنوان

الان همه میگن نچرال نچرال

1743 بازدید | 82 پست

الان چند وقتع میگن دنیا داره به سمت نچرالی میره؟ خب چرا هنوز مردا دنبال دافو پلنگ تو خیابونا میگردن؟ چرا کارای زیبایی روز ب روز مد میشه

شما اگه یک نمونه خیانت پیدا کردین با دختر ساده و نچرال خیانت کرده باشن، عمرا! کیس ازدواج نیستن برای یک شب، با همون دافا تو رابطه میرن و ازدواج میکنن

اتفاقا جامعه الان دختر خونگی هارو پس میزنه من نه خودم نه دخترای نچرال اطرافم کیسی ک بهدرد بخور باشه ندیدیم

مردای الان عقلشون به چشمشونه هرچی چشم ببینه همونو میپسندن هرکدوم هم گفتن نه دروغ میگه

خب به درک که چی میخوان چقد براتون مهمه

خوشگلی همیشه خوب بوده به مد چیکار دارین یکی نچرال خوشگله یکی نچرال زشته با عمل خوشگل میشه یکیم با عمل زشت میشه نچرالش خوشگلتره حقیقت اینه صد سالم بگذره چیزی عوص نمیشه در کل بیخیال این مزخرفات خودتونو همه جوره بپذیرین

پردیس احمدیه رو ببینید پروفم هیچکدوم از معیار های زیبایی رو نداره نه دماغ نه دندون ولی چقد خوشگل و ناز و تو دل برو وییی عاشقشم 🫠🤣🤣🤣🤣

کس نیست درین گوشه فراموش تر از من..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خودتونو گول میزنید

خیانت چه ربطی به نچرال و پلنگ داره

از جنیفر شکیرا آنجلینا خوشگل تر که نیستن پلنگا

به اونا هم خیانت شد

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

به درک که مردا چطور دوس دارن

حالا همون کچلای شکم گنده بیشتر پلنگ پسندن😂

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍