2777
2789
عنوان

مشکلتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 91 پست
کاشکی منم بتونم بااراده بشم و بتونم سریع رشد کنم

مطمعنم میتونی هیچی کم نداری همین ک تو این مملکت هنوز سرپایی و اینجا هستی یعنی ازت همه چیز بر میاد امیدوار باشیم عزیزم هروقت دلت گرفت بیا تاپیک

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
عزیزم خودتو بابت بی پولی سرزنش نکنید این حال الان هممون اره متوجهم واقعا درس خوندن تو این مملکت معضل ...

اصن من نمیدونم ی دختر21 ساله چرا باید فکر خرج خونه و قبض اب و برق باشه

کاش هیچوخ از خونمون بیرون نمیومدم

اه متنفرم از درس کاش تموم شه

لایک نکننننن مومن/ هرکس سنه اولدوز دسه اوزوم سنه ای دمیشم الا گوزوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبلی که دارم. ولی با دارو فولیکول خوب میسازم اما بازم نمیشه. شوهرم تست شده.

یعنی مشکل از همسر تونه؟ کاشکی پیگیر یه ادم حاذق طب سنتی باشی معمولا جواب میگیری ولی باید ادم شو پیدا کنی برا مردا هم چیزی میدن اگ اسپرم شون ضعیف باشه. بعدم عزیزم خدا هیچوقت به ضرر بنده اش عمل نمیکنه عزیزم من از خدا میخام یه طفل سالم و زیبا بزاره تو دامنت قشنگم

انشالله دغدغه ات همینقد همیشه موفقیتت باشه گلم باور کن از ته دلم برای قبولیت و نتیجه ی عالیش دعا میک ...

مرسیی عزیزم 🥲🩷

به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 زن ستیزی ؟طرفدار کودک همسری هستی ؟ مذهبی افراطی هستی ؟افکار پارینه سنگی داری ؟ بهتره با من بحث نکنی(از من گفتن بود )

نه ناراحت نمیشم اتفاقا کار شب و روزم نفرینه باعث شده نسبت به همه بی اعتماد باشم حتی کاربرای اینجام م ...

خاک بر سر روانیش دخترم من مطمعنم دست و بالا خیلی زود باز میشه اینو از من بشنو هیچوقت هیچکس تا اخر زیر بار ظلم نمیمونه مخصوصا دختر قوی مثل تو درس بخون راهتو پیدا کن جدا شو یه عمر میمونه تو حسرت کاری ک باهات کردن به هیچکسم گوش نده هیچکس جای تو زندگی نکرده ک بخاد به خودش حق قضاوت بده تو هر جوری هستی عالی و مطابق با تجربه هات داری رفتار میکنی به خودت ایمان داشته باش و شک به دلت راه نده عزیزم اگر نزدیک من بودی بهت سر میزدم گاهی با هم صحبت میکردیم و مطمعن باش هیچوقت تنها نیستی هروقت فکر کردی کمکی از من برمیاد بگو

یعنی مشکل از همسر تونه؟ کاشکی پیگیر یه ادم حاذق طب سنتی باشی معمولا جواب میگیری ولی باید ادم شو پیدا ...

نه همسرمم تست شده اوکی بوده.. توکل بر خدا

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

خاک بر سر روانیش دخترم من مطمعنم دست و بالا خیلی زود باز میشه اینو از من بشنو هیچوقت هیچکس تا اخر زی ...

خیلی بابت مهربونیتون ممنونم . حس خوبی که ازتون گرفتم باعث شد اشک تو چشمام جمع شه

مطمئن باشید هیچوقت فراموش نمیکنم که شما امشب چقدر با حرفاتون حال منو خوب کردید

چشم تمام تلاشمو میکنم . مرسی که انقدر با محبتید

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

تا میام رژیم بگیرم یکی مهمونی دعوت میکنه همش مهمونی هستم خسته شدم بخدا البته اراده ضعیفی هم دارم

😂الهی بگردم خیلی بانمک گفتی. عیب نداره عزیزم تو مهمونیا هم به اندازه بخور گلم اره عزیزم اراده مهمه به این فکر کن که هرچقد بیشتر لاغر میشی بیشتر به سلامتی نزدیک میشی خدای نکرده چربی و فشار خون نگیری تازه به این فک کن ک چ لباسایی تنت میشه ابجی منم خیلی چاق بود براش لباس لاغر میخریدم انگیزه بگیره اونم عشق لباس واقعا لاغر کرد الان همش میره تنش

متاهلم۹ روز عقب انداختم

عزیزکم ۹ روز خیلی ها همینکه یک هفته عقب بندازی باید شک کنی چرا بیبی چک نمیدی بدنت هم تغییری کرده مثلا قسمت زنانه سفت بشه دردی با ورمی یا چاق شدنی...من اخرین بار پنج روز عقب انداختم فهمیدم حامله ام ولی سقط شد

خب من خودمم و خودم....الان کلی چیز روزی لازم دارم، ضروری ها

با کسی زندگی نمیکنی. حق میدم واقعا سخته ولی من مطمعنم تو میتونی یه راهی پیدا کنی کاش اگر پولی داری نقره بخری قراره رشد کنه بهت سود مید همین الانم خیلی رشد کرده

عزیزکم ۹ روز خیلی ها همینکه یک هفته عقب بندازی باید شک کنی چرا بیبی چک نمیدی بدنت هم تغییری کرده مثل ...

دوهفته پیش که تو ۲۴ ساعت دوبار رگه خون دیدم و از همون شبم درد پریودی و تیر کشیدن

💕🌸☘️🌹

اصن من نمیدونم ی دختر21 ساله چرا باید فکر خرج خونه و قبض اب و برق باشه کاش هیچوخ از خونمون بیرون نمی ...

چرا از خونه بری؟ خب با خانواده در ارتباط نیستی کمک مالی کنن؟ به این فکر کن که تهش با همین درس به منبع درامد اصلی برسی قشنگم و به هدفت فک کن من برات ارزوی بهترینها رو دارم