2777
2789
عنوان

مشکلتون چیه

546 بازدید | 91 پست

سلام کیا دلشون گرفته بیاید بگید مشکلتون چیه یکم درد و دل کنیم فقط منم ک تو زندگی متاهلی احساس تنهایی میکنم؟؟

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

پدر خیانتکار و فحاش و دست بزن دار و دیکتاتوری دارم که تو سن 18 سالگی نمیزاره پامو تنها از در خونه بزارم بیرون

یه مادر افسرده و عصبی دارم

امسالم کنکوریم

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر خیانتکار و فحاش و دست بزن دار و دیکتاتوری دارم که تو سن 18 سالگی نمیزاره پامو تنها از در خونه بز ...

الهی دورت بگردم عزیزکم با تمام وجودم درک میکنم کجا زندگی میکنید؟ تا حالا از خونه بیرون اجازه اش رفتی بیرون ببینی چیکار کرده؟

الهی دورت بگردم عزیزکم با تمام وجودم درک میکنم کجا زندگی میکنید؟ تا حالا از خونه بیرون اجازه اش رفتی ...

تا پارسال تهران بودیم الان بزرو اوردتمون شهرستان . اطراف ساوه س

اره یبار رفتم پارسال . بعدش زد صورتم کبود شده بود تا دو هفته کرمپودر مدام رو صورتم بود که نکنه دوستام ببینن صورتمو و ابروم بره

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

شوهرم زبون نفهمکلی به خونوادم به ناحق نا سزا میگه و چش سفیده و هیچی نمیتونی به خودش و خونوادش بگی نم ...

عزیزم شوهر منم همین بود هرکار کردم درست نشد با حرف با خوبی با بزرگ تر اوردن با مثال... تا اینکه زدم به سیم اخر بعد چارسال متقابل به مثل کردم هرچی ب خانوادم میگفت من هزارتا بیشتر به خانوادش گفتم حتی سر منو شکست تاپیکام هست از قبلا خیلی بلا سرم دراورد ولی من تحمل کردم هم میزدمش عین خودش هم کتک الان مگه هر شیش ماه یک بار بددهنی کنه اونم بهش برمیگردونم در کل خیلی درست تر شد

الان فقط بی پولی

درک میکنم عزیزم مشکل همه ی شاید باور نکنید الان دارم به درامد فک میکنم از بس فک کردم سرم درد گرفت ولی ب فکرم اومده اندازه یک تومن از تولیدی تی شرت زنانه بگیرم بزارم دیوار

بیماریم خیانتفکرای منفیپریود نشدماعصاب ندارم امتحانامم سنگینهبی پولی

عزیزه دلم میفهمم وقتی از هر جهت بهت فشار بیاد چطوریه منم همینم هم فکر بی پولی هم مریضی و هم یه سری مشکلات زنانه دکترت چه تشخیصی داده؟

باردار نمیشم.. خسته شدم

قربونت برم انشالله درست میشه برو طب اسلامی شاید کمک کرد من همیشه هروقت بیماری گرفتم دورتموند زدم رسیدم به طب اسلامی بعضیا هستن از کف دستت میفهمن چته شاید تنبلی تخمدان داری میگن پیاز درمانی عالیه خیلیا رو جواب داده

عزیزه دلم میفهمم وقتی از هر جهت بهت فشار بیاد چطوریه منم همینم هم فکر بی پولی هم مریضی و هم یه سری م ...

دکتر نرفتم

اولین باره انقدر عقب انداختم

بیماریم یه چیز دیگس ربطی به پریودیم نداره

💕🌸☘️🌹

عزیزم شوهر منم همین بود هرکار کردم درست نشد با حرف با خوبی با بزرگ تر اوردن با مثال... تا اینکه زدم ...

ببین شوهر من دستش سنگینه

بهش ۱چیز میگم خونه زندگیمو ۱شبه پودر میکنه آنقدر وحشی

جهازمو روش حساسم.

یا خیلی بد میزنه وحشتناک دستش سنگینه

صداشم بشدت بالا داد زدنی تپش قلب میگیرم

تو محل ماست میترسم همه بشنون به مامانم اینا خبر بدن بدتر تو محلم آبروم بره.

وحشی به تمام معناس.