2777
2789
عنوان

مشکلتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 91 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا پارسال تهران بودیم الان بزرو اوردتمون شهرستان . اطراف ساوه س اره یبار رفتم پارسال . بعدش زد صورتم ...

خدا بزنه به کمر همچین ادمایی ببخشید میدونم پدرته شاید ناراحت شی ولی هیچ حق نداره همچین کاری کنه اگر تو شهر ما بودی بهت کمک میکردم حرف میزدیم ولی دختر قشنگ تو ک سن قانونی داری کاش شکایت کنی به خاطر اذیت و ازار. یا با یک مشاور درمیون بزاری یا کسی ک بتونه باعث ترس پدرت به شکل قانونی بشه نمیفهمم چرا تا مرد خانواده عین نر هست بعضی خانوما باردار میشن بچه چه گناهی کرده. توروخدا موفق شو و حواست بزار به کنکورت و زودتر مستقل شو همینکه حتی بری یک خوابگاهی شهرستانی جایی خودش جلو افتادن واست

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
الان اصلی ترین مشکلم چاقیم هس خدایا خودت کمکم کن لاغر بشم

عزیزکم. چرا استعداد داری؟ رژیم بگیر اول سبک بعدش به مرور سنگینش کن تغذیه رو رعایت کن فست رو حذف کن

قربونت برم انشالله درست میشه برو طب اسلامی شاید کمک کرد من همیشه هروقت بیماری گرفتم دورتموند زدم رسی ...

تنبلی که دارم. ولی با دارو فولیکول خوب میسازم اما بازم نمیشه. شوهرم تست شده.

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

خدا بزنه به کمر همچین ادمایی ببخشید میدونم پدرته شاید ناراحت شی ولی هیچ حق نداره همچین کاری کنه اگر ...

نه ناراحت نمیشم اتفاقا کار شب و روزم نفرینه

باعث شده نسبت به همه بی اعتماد باشم حتی کاربرای اینجام میگن خیلی بی احساسی یا میگن خیلی مرد ستیزی ولی هیچکس نمیدونه من چیا کشیدم که به اینجا رسیدم

دستم به هیچ جا بند نیست خودش نظامی بوده خیلیییی پارتی داره با یه تماس یکاری میتونه بکنه که انگار از اول شکایتی نبوده . دیدم چه کارایی ازش برمیاد

اره باید برم شهرستان

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

دکتر نرفتم اولین باره انقدر عقب انداختم بیماریم یه چیز دیگس ربطی به پریودیم نداره

متوجهم. متاهلی عزیزم؟ اگ متاهلی چک بزن اگر نیستی برا استرس ریختی بهم

عزیزکم. چرا استعداد داری؟ رژیم بگیر اول سبک بعدش به مرور سنگینش کن تغذیه رو رعایت کن فست رو حذف کن

تا میام رژیم بگیرم یکی مهمونی دعوت میکنه همش مهمونی هستم خسته شدم بخدا

البته اراده ضعیفی هم دارم

ببین شوهر من دستش سنگینه بهش ۱چیز میگم خونه زندگیمو ۱شبه پودر میکنه آنقدر وحشیجهازمو روش حساسم.یا خی ...

تنها راهش اینه ک گفتم شوهر منم همینا بود سرمو شکست با خونریزی شدید ولم کرد رفت خونه ننش دستمو با چاقو زد رفت خونه ننش چ شبا تو سردی و تنهایی خابیدم بعدش از این خبرا نبود دستش سنگین بود با جارو میزدم با همون کمربندش زدم یکی میزد دوتا جواب میدادم عربده و ابروریزی میکرد من بیشتر صدامو دادم بالا حتی جهاز منم شکست منم جلو چشمش هرچی خریده بود شکستم بعد ادم شد

بی پولیمریضمکلی درس دارم

عزیزم خودتو بابت بی پولی سرزنش نکنید این حال الان هممون اره متوجهم واقعا درس خوندن تو این مملکت معضل ادم تمرکزش رو هیچی نیست