2777
2789
عنوان

مشکلتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 98 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بابت مهربونیتون ممنونم . حس خوبی که ازتون گرفتم باعث شد اشک تو چشمام جمع شهمطمئن باشید هیچوقت ف ...

عزیزکم من کاری نکردم گلم خدا بعضی وقتا که بنده هاش فک میکنن حواسش بهشون نیست یک واسطه میفرسته شاید من افتخار این وسطاتت رو داشتم برات قلب من مطمعن باش هرجا هستی هرشب دعات میکنم و قطع به یقین با تجربه های سرد و گرم زندگیم بهت میگم ک حال الانت همیشگی نیست قشنگم همیشه محکم باش 🌹هروقت خاستی هستم

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
دوهفته پیش که تو ۲۴ ساعت دوبار رگه خون دیدم و از همون شبم درد پریودی و تیر کشیدن

چرا هنوز دکتر نرفتی پریودی توی زنا خیلی مهم گویای همه چیزشون لطفا برو ماما

چرا هنوز دکتر نرفتی پریودی توی زنا خیلی مهم گویای همه چیزشون لطفا برو ماما

چون مریض شده بودم ویروس گرفته بودم ، گفتم شاید از کم شدن سیستم ایمنی بدنمه ، کم خونی هم از بچگیم دارم چون گوشت زیاد دوست ندارم.

امکان بارداری هست یا بنظر شمام از سیستم ایمنیمه

💕🌸☘️🌹

چرا از خونه بری؟ خب با خانواده در ارتباط نیستی کمک مالی کنن؟ به این فکر کن که تهش با همین درس به منب ...

دانشجو شدم شهر دیگه

چراا ولی گفتن بمون شهر خودمون لجبازی کردم روم نمیشه پول بگیرم

ممنون مهربون

لایک نکننننن مومن/ هرکس سنه اولدوز دسه اوزوم سنه ای دمیشم الا گوزوم

چون مریض شده بودم ویروس گرفته بودم ، گفتم شاید از کم شدن سیستم ایمنی بدنمه ، کم خونی هم از بچگیم دار ...

عزیزم منم مریضیم برا همین ایمنی بدنم بود یعنی کلا مرتبط به همون و همین ویروسی ک میگی... اما اگر این ویروس تو رحمت دراومده باشه یا بروز کرده باشه شاید برا همین میگم برو معاینه یا پاپ اسمیر اول بیبی چک بده اگ بچه نبود حتما برو پاپ اسمیر

دانشجو شدم شهر دیگهچراا ولی گفتن بمون شهر خودمون لجبازی کردم روم نمیشه پول بگیرمممنون مهربون

عزیزم روت بشه اونا خانواده ی تو هستن و در قبال تو مشغولن اصلا گول این غرور جوانی رو نخور از من بشو تو به اندازه ی کافی بار درس رو دوشت هست لطفا به خودت لطف کن و کمک بگیر پشیمون نمیشی