2777
2789
عنوان

مشکلتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 98 پست
نه مریضی زنانه نبودانفولانزا گرفتم بعدش سرماخوردگی

اهان الهی شکر عزیزم ک مریضی زنانه یا جنسی نیست. پس شاید ایمنیت تاثیر داره ولی خب بازم نمیشه قطعی گفت تا تست ندی

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
اهان الهی شکر عزیزم ک مریضی زنانه یا جنسی نیست. پس شاید ایمنیت تاثیر داره ولی خب بازم نمیشه قطعی گفت ...

اره

همون رگه خونا منو پیشتر به شک انداختن ، سابقه نداشتم.

پیشگیری هم بدرد بخور نبود

💕🌸☘️🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره همون رگه خونا منو پیشتر به شک انداختن ، سابقه نداشتم.پیشگیری هم بدرد بخور نبود

چون اگر بچه باشه باید بیشتر حواست به خودت و خوراکت و محیطت باشه عزیزم

بچه نمیخوام اصلا تقصیر شوهره🤦♀️

😂الهی بگردم عزیزم. میدونم چی میگی بچه اعصاب میخاد و اصلش مادر باید اماده باشه فوقش زودتر برو تست بده ک اگ کوچیک و قلب یا جون نداره میتونی نطفه رو بندازی ولی لطفا اگ نبض داشت نکن

😂الهی بگردم عزیزم. میدونم چی میگی بچه اعصاب میخاد و اصلش مادر باید اماده باشه فوقش زودتر برو تست بد ...

دکتر که قبول نمیکنه

کجا برم ؟

انقدر استرس دارم خودم خود به خود سقط میکنم

به شوهر چی بگم

💕🌸☘️🌹

مشکل که زیاد دارم

از جمله شرایط سخت زندگیم بدون خونه و پول

اما الان انقد امتحان ریخته سرم که وقت ندارم به مشکلاتم فکر کنم

خدا خودش دستمو میگیره بیخیال مشکلات وقتی اون چهار چشمی مراقب منو زندگیمه بابت چیزی عصبانی یا ناراحت نیستم

شاید دلم بگیره اما برا یکی دو روز

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
دکتر که قبول نمیکنهکجا برم ؟ انقدر استرس دارم خودم خود به خود سقط میکنمبه شوهر چی بگم

عزیزم استرس نداشته باش اول بیبی چک بخر و اروم باش بعد سعی کن کنار خواهرت یا مادرت باشی که بهت تسلی میدن یا اروم تری. اگ مثبت بود با همسرت در میون بزار و دلایلت رو برای نخواستن و اماده نبودن بگو برو دکتر ببین بچه نبض داره یا نه فقط سریع انجامش بده بچه زود رشد میکنه اگر همسرتون موافق بود برا سقط و نطفه نبض نداشت قرص سایتو تک تهیه کن معمولا بازار سیاه داره داروخونه نداره ولی هرجوری باشه میندازه سایتو تک

مشکل که زیاد دارم از جمله شرایط سخت زندگیم بدون خونه و پول اما الان انقد امتحان ریخته سرم که وقت ندا ...

عزیزم تو خیلی قوی خدا همیشه سمت بنده هایی مثل تو قشنگم بدون هرشب همتون دعا میکنم و یادتم

عزیزم استرس نداشته باش اول بیبی چک بخر و اروم باش بعد سعی کن کنار خواهرت یا مادرت باشی که بهت تسلی م ...

غیر قانونیه درسته؟

به شوهرم میگم اول ، باخودش راحت ترم

ممنونم از راهنماییتون

💕🌸☘️🌹

منی که حتی اینجام میترسم بگم مشکلم رو شناسایی شم.دعا کنید برام🥲

عزیزم هیچوقت شناسایی نمیشی گلم تا مسعله سیاسی نباشه هیچوقت مهم نیست بعدم عزیزم هیچوقت به کسی نگو تو نی نی سایت اکانت داری و اسمتو تو خاطرات و تعریف کردن عوض کن همیشه کمی تغییرات بده تو خاطراتت ک متوجه نشن کسی

غیر قانونیه درسته؟به شوهرم میگم اول ، باخودش راحت ترمممنونم از راهنماییتون

اره عزیزم غیرقانونی انشالله که چیزی نباشه گلم شاید جلوگیری کردی عوارضش ولی اگرم بود بهترینش همین ک به همسرت میگی قربونت عزیزم

اره عزیزم غیرقانونی انشالله که چیزی نباشه گلم شاید جلوگیری کردی عوارضش ولی اگرم بود بهترینش همین ک ب ...

نه جلو گیری نبوده

من حتی تاحالا قرص نخوردم برای جلوگیری

این سری مدتش کوتاه بود اشتباه کردم جدی نگرفتم

سلامت باشین ، کمک بزرگی کردین

💕🌸☘️🌹