2777
2789
عنوان

مشکلتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 98 پست

مشکل منم قهر کردن شوهرم خسیس بودنش بی فرهنگ بودنش اینکه بهم توجه نمیکنه براش مهم نیستم حرفامو گوش نمیده بعضی وقتا رفیق بازه اینا دیگه از ۲۴ ساعت فقط ۴ ساعتش خونش شوهرم پرستاره وقتیم میاد خونه یا خستس یا خوابش میاد عصبیه گیر افتادم تو این زندگی مشکل زود انزالی هم داره دختر تازه عروس اصلا فکر نمیکردم زادواج این شکلی باشه خیلی تنها و افسرده شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه جلو گیری نبوده من حتی تاحالا قرص نخوردم برای جلوگیری این سری مدتش کوتاه بود اشتباه کردم جدی نگرفت ...

قربونت گلم سلامت باشی برات ارزوی موفقیت دارم

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
مشکل منم قهر کردن شوهرم خسیس بودنش بی فرهنگ بودنش اینکه بهم توجه نمیکنه براش مهم نیستم حرفامو گوش نم ...

برا خسیس بودنش باید بزور ازش بگیری اگر هرچی بیشتری بیخیالش شی بیشتر نم پس نمیده شوهر منم اوایل خسیس بود خیلی باهاش جر و بحث کردم گفتم اگ پول ندی منم شام جلوت نمیزارم وظایف انجام نمیدم. دلیلی نداره وقتی واست هیچی نمیزاره صدتو بزاری یه مدت لباساش نشور غذا درست نکن به خودش بیاد باید حوصله داشته باشی و خودتو واسه جنگ و جدال اولش اماده کنی ولی بعدا میبینی نتیجه مید

چقد مهربون

خوبی از خودته قشنگم ❣️🌹❤ من از خدا میخام یه عقلی به شوهرت بده و قدر گلی مثل تو رو بدونه خوب میدونم تو زندگی از خیلی چیزات گذشتی حتی شاید از خانواده ی خودت بیشتر دور سدی و کمتر دیدیشون یا پا گذاشتی رو علایقت رو دوستات ولی گلم اینو از من به یاد داشته باش راه درست کردن مرد فقط متقابل به مثل

برا خسیس بودنش باید بزور ازش بگیری اگر هرچی بیشتری بیخیالش شی بیشتر نم پس نمیده شوهر منم اوایل خسیس ...

خب چیکار کنم بخدا که صلا پول خدج نمیکنه ینی یه لباس ساده بخوام بخرم باید از چهار ماه قبلش ازش خواهش تمنا کنم

کراشم سه چهار هفته ست پیام نداده😕

اصلا پیگیری نشو اگر یک نصیحت درست میخای اصلا به ادمی که تو رو توی بلا تکلیفی میزاره دل نبند اولش شاید فک کنی همه چیزشو حاضری به جون بخری ولی چون زنا ظرفیت شون بالا دیر قبول میکنن و میفهمن تو چ هچلی افتادن بعدش صدبرابر از اون ادم بیشتر متنفر میشن اگ انقد بی مسعولیت ک خودشو گم و گور کرده اصلا خودتو سبک نکن بلاکش کن و سعی کن به ادمای جدید و مسیر جدید و الویت و برنامه ریزی فک کنی

خب چیکار کنم بخدا که صلا پول خدج نمیکنه ینی یه لباس ساده بخوام بخرم باید از چهار ماه قبلش ازش خواهش ...

خواهش تمنا نداره دختر. اولش میترسی دل دل میکنی ولی این پول زن پول زوره بهش بگو وظیفه ی تو هست پس من میرم سره کار اگر نزاشت بگو پس عرضه داشته باش خرجی بده من خودمو وقف تو نکردم ک تو فک کنی کلفت گیر اوردی از لحاظ قانونی هم زن نفقه میخاد و میشه شکایت کرد بهش بگو پول ندی از فردا ببر مامانت کاراتو بکنه باید خشن باشی میگم شاید دعوای بدی بکنید ولی بخدا اگر دو سه ماه به جون بخری بهش محل ندی تحریمش کنی غذا برا خودت فقط بزاری و ضعف دستش ندی جواب اگ دیدی میخاد بزنه تو هم بزنش فحش داد تو هم فحش بده از سیاهی بالاتر نداریم من تنها با این راه جواب گرفتم و نمیتونم بگم شوهرم چ ادم داغون و دور از وجدانی بود