بچه ها من تو کارتم یازده تومن داشتم.هشتتومن برای بیمه کشیدم و امروز یه سری کارای اداری داشتم. مجبور شدم برم پونصد هم برای عکس بدم. این وسط تو این دوسه روز رفتم یکی دوبار چیپس و بستنی گرفتم یه مام و نوار بهداشتی . امروز که رفتم بقیه ی کار هام رو بکنم یه قهوه و شیرینی گرفتم.خلاصه آخر سر که رفتم اداره اونا یه پونصد کارت کشیدن بعد اومدن یه دویست هم بکش موجودیم تموم شد پول مقدم قبول نمیکردن.از یکی دونفر خواهش کردم کارت بکشن نقد بدم بهشون خیلی عبوس جواب دادن. مجبور شدم برگردم بذارم برای فردا. بعد اسنپ قبول نمیکرد یه تاکسی خیابونی سوار شدم گفتم چقدر میگیری گفت بیا من سوار شدم موقع پیاده شدن راهیکه اسنپ دویست میرفت رو گفت سیصد و پنجاه بده خیلی حالم بهم خورد از قیافه ی گشنه ش چهارصد انداختم جلوش و رفتم. الان همه ش دارم خودم رو سرزنش میکنم بخاطر اینکه مثلاً اگه قهوه نخورده بودم اگه شیرینی نگرفته بودم اگه فلان
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
دیگ الان یجوریه یا باید پولتو بخوری یا باهاش ی کاری کنی
همزمان باهم نمیشه
اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
اینکه برنامه ریزی داشته باشی برا مبادا نگه داری که یهو اینقدر حسابت خالی نشه خوبه ولی خب اتفاقبه که افتاده بجاش لذت بردی از قهوه و بستنی خوردن دفعات بعدی یه مبلغی برا اینجور مواقع کنار بزار
دیگ الان یجوریه یا باید پولتو بخوری یا باهاش ی کاری کنیهمزمان باهم نمیشه
یه مام و نوار بهداشتی گرفتم نیاز بود.شب یه چیپس و بستنی گرفتم صبحم هوس کردم دوتا شیرینیویه قهوه گرفتم.چت جی پی تی میگه این مخارج چیزی نیست که خودت رو سرزنش کنید تو حق داری با لذت های کوچیک خودت رو خوشحال کنی.ازطرفی اون راننده ی گشنه من اصلا فکر نمیکردم آنقدر گشنه باشه وگرنه یه ساعت دیگه برای این صبر میکردم
یه مام و نوار بهداشتی گرفتم نیاز بود.شب یه چیپس و بستنی گرفتم صبحم هوس کردم دوتا شیرینیویه قهوه گرفت ...
فقط صحبتهای چت جی پی تی
از دست ایرانیا افسردگی میگیره
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
دوست عزیزم الان شرایط جوری شده باید خیلی حساب شده خرج کنیم به قول یه خانومی توی تاپیکش میگفت الان دی ...
غذای بیرون چیه .من کار اداری داشتم بابام میگفت با اینو برو و بیا من تو زل تابستون همه ش این اتوبوس به اون اتوبوس جابجا میشدم . کل خرجم فوقش به چیپس یا یه ساندویچ بندری.خدایی چرا باید به قهوه و دوتا شیرینی خرج اضافه حساب بشه
یه مام و نوار بهداشتی گرفتم نیاز بود.شب یه چیپس و بستنی گرفتم صبحم هوس کردم دوتا شیرینیویه قهوه گرفت ...
اصلا توچرا پول بیشتر ب اسنپ دادی؟چت جی پی تی و ول کن
اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻