2777
2789
عنوان

مخارج من

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 33 پست
گفت سیصد و پنجاه بده تو چارصد انداختی جلوش؟؟من راجعب بقیه چیزایی ک گفتی نظری ندارمببین من نه خودم مس ...

باشه حالا تو چرا آنقدر عصبانی شدی.من از گشنگیش بدم اومد انداختم شاید شکم گشنش سیر بشه

همیشه از موجودیت خبر داشته باش موقعی که اخراشه محتاط تر خرج کن. من یه بار تاکسی سوار شدم مسیر هرروزم بود راننده از بقیه کرایه گرفت بیشتر گرفت همه هم گفتن که نرخش این نیست ولی دادن به من که رسید گفتم من مسیر هرروزمه دلیل نمیبینم پول اضافه بدم پیاده شدم میندازم صندوق صدقه😒 بدم میاد طرف فکر کنه زرنگه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مشکل از تو نیست که عزیزم، یه چیپس و قهوه هم دیگه نمیشه خورد تو این کشور

راه حل من اینه که مثلن تو بلو بانک باکس باکس میکنم با هرماه حداقل یک تومن برای وقتی که وااااقعن مونده بودم میزارم کنار

نور خدا که بسته شد به میله و علمی که اثبات نکرد این شکست.
مشکل از تو نیست که عزیزم، یه چیپس و قهوه هم دیگه نمیشه خورد تو این کشورراه حل من اینه که مثلن تو بلو ...

عاقا به سوال.من کنار جاده منتظر بودم اسنپ قبول نکرد به راننده گفت بیا ببرمت من گفتم چقدر میری . گفتم بیا حالا. من فکر میکردم اون آدمه وقتی یهو گفت سیصد و پنجاه من اصلا بهم برخورد با اون قیافه به گشنش.چهارصد داشتم انداختم جلوش رفتم. حالا این خانم اومده منو سرزنش میکنه

غذای بیرون چیه .من کار اداری داشتم بابام میگفت با اینو برو و بیا من تو زل تابستون همه ش این اتوبوس ب ...

به نظرم اون تاکسی بیشتر خرج اضافه بود اگر مسیرتون اتوبوس یا مترو میخورد

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

شرایط بدی ولی واسه اینکه کم نیاریم مجبوریم همون کیک و قهوه نخوریم

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

ولش کاش با مترو و اتوبوس رفته بودی

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
به نظرم اون تاکسی بیشتر خرج اضافه بود اگر مسیرتون اتوبوس یا مترو میخورد

ببین بابام میگفت با اسنپ برو خونه ولی من همه ی مسیر های اتوبوس رو رو با مترو و اتوبوس میرفتم با اینکه ساعت ها تو خیابون میموندم.پولی که ازش میموندم رو خرج همین قهوه و شیرینی میکردم. این مسیری هم که با اینو رفتم اتوبوس نبود مجبور بودم وگرنه من همیشه با اتوبوس میرک

تقصیر تو نیست. واقعا خرج اضافه ای نکردی، خودت را سرزنش نکن.

ممنونم ازت.تویاداره منتظر بودم بابام برام پول بفرسته ولی چون تازه از صابکارش گرفته بود به خواهرم زنگ زدم اون گفت باشه ولی بعد نیم ساعت منتظری فهمیدم نمیخواد بفرسته.من خیلی بهم برخورد و تصمیم گرفتم برگردم موقع برگشت بردارم پیام داد شماره کارتن رو بفرست. ولی من دیگه برگشتم

ممنونم ازت.تویاداره منتظر بودم بابام برام پول بفرسته ولی چون تازه از صابکارش گرفته بود به خواهرم زنگ ...

می فهمم. امیدوارم شرایط تغییر کنه و مردم مجبور نباشن انقدر با احتیاط و استرس خرج های کوچک بکنند. نباید اینطور باشه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم