2777
2789
عنوان

به پوست خیلی سفید چه رنگ مویی میاد

88 بازدید | 11 پست

سلام به روی ماهتون خوشگلا میگم که چه رنگ مویی به پوست سفید میاد که خیلی خوشگل باشه اولین بارمه که میخوام موهامو رنگ بزنم به نظرتون بزنم خوبه یا بده ینم بگم موهای الانم خرمایی خیلی تیره است که توش رگههای قرمز عنابی داره اکثراً بهم میگن که قرمز آلبالویی بزن یا شرابی بزن به خاطر پوست سفیدت یا رنگایی بزن که توشون قرمز و نارنجی داره فندقی باز بزن ولی من به خدا موندم چون اولین بارمه میخوام خوب در بیاد

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀

فندقی تیره،شکلاتی تیره

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ رنگش اینهمه خوبه چرا رنگ کنی

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

توی پینترست بگرد

کلی رنگ خوشگل و فانتزی پیدا میکنی

بعد عکس خودتو بده به چت جی پی تی بگو موهات رو اون رنگی کنه ببین بهت میاد یا نه

چون صرفا رنگ پوست مهم نیست

ترکیب و تناسب خودت با رنگ هم مهمه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

قهوه ایی روشن بدون دکلره

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.