2777
2789
عنوان

آیا طلاق

192 بازدید | 46 پست

شوهرم فحش ناموس میده بی احترامی میکنه دهن لق و دهن بینه پنهان کاره خودرایه

کلا دعواهای بد کردیم آخرین بار دیگه حرمتی نموند

من رفتم شکایت کردم بابت کاراش بعدم ماشینشو توقیف کردم بابت مهریه بردم پارکینگ اونم رفته تمکین زده دادگاه تمکین دو ماه دیگه س

هیچ پیام و تماسی هم نگرفته حتی بخاطر ماشینش

ب نظرتون چی میشه من دوس نداشتم اینجوری بشه خودش باعث شد

یعنی شوهرت هیچ نکته ی مثبتی نداره؟

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه یه ماشین داشته باشه توقیف نمیشه اگه مال و منالی داره دادگاه محکوم میکنه کامل مهریه رو بده اگه ند ...

ی ماشین داره هیچی نداره کارمنده همه چیش قسطی همه طلاها و همه چی رو هم آوردم

توقیف شد دیگه بردم پارکینگ

چرا به اینجا رسوندین آخه؟

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

قبلا به ازدواج میگفتن امر خیر الان بشدت امر شر هست از همه ازدواجا شر میباره

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

ی ماشین داره هیچی نداره کارمنده همه چیش قسطی همه طلاها و همه چی رو هم آوردم توقیف شد دیگه بردم پارکی ...

ماشینش ازاد میشه تحویلش میدن چون اعسار میزنه قسط بندی میشه شاید ماشین رو بعنوان پیش پرداخت مهریه بدن که البته یکم بعیده

یعنی شوهرت هیچ نکته ی مثبتی نداره؟

چرا خب قطعا داره اما نکات منفیش خیلی زیاد شد تو خیابون بهم فحش ناموس داد و منو زد پلیس و شکایت بازی و .. آبروریزی اونم همه چی رو چند برابر میکنه به همه میگه