2777
2789
عنوان

آیا طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شوهرم همین جوریه دقیقا. همه ی این ویژگی هارو داره حتی بدتررر ولی موندم ترکش نکردم.صبر میکنم خوبی ...

خب اینم اختلال خودشیفته داره منو مقصر میدونه بازی روانی راه میندازه

دوسش دارم اما حس میکنم نمیشه دیگه خودم که برنمیگردم مگه اینکه خودش بیاد

بابت از دست رفتن زندگیم ناراحتم و دوست دارم اون پشیمون بشه که اصلا نیس ینی خودشو مقصر نمیبینه که بخو ...

مردا نشون نمیدن ناراحتن .اوایل خودشونو رها و خوشحال نشون میدن انگار که راحت شدن ولی بعد یکسال که تو روحتو ترمیم کردی مرد تازه میفهمه چه خاکی به سرش شده

کاش میرفتین مشاورهرفتین؟خیلی سخته زندگیه که اینهمه پاش بودیو براش زحمت کشیدی یه شبه به باد بره

مشاور قبول نداره هیچیو گوش نمیده فقط خودش

آره خیلی سخته تازه این شکلی که اون دست پیش گرفته این مدت بخاطر ماشینم که شده ی پیامم نداده اون روز رفتیم مشاوره کلانتری اون بجای داشت میگفت پرونده رو بفرستین دادسرا😄

تاحالل تلاش کردین رابطتونو درست کنید؟

آره بارها قول داد ولی دست خودش نیس انگار از بچگی یاد گرفته باب میلش نبود عصبی بشه داد بزنه فحش ناموسی بده منم تحمل اینا رو ندارم حقیقتا

چه جالب خود به خود یا هر هفته سه روز منتظر موندی به نی نی یار پیام دادی پاک کنه؟ خخخخ متاسفانه تاپیک ...

چی داری میگی انگار از فامیلای شوهرمی خیلیم اصرار داری که ماشینشو بهش تحویل میدن😂چرا باید فیک باشه آخه ینی انقد عجیب بود حرفام؟😄

آره بارها قول داد ولی دست خودش نیس انگار از بچگی یاد گرفته باب میلش نبود عصبی بشه داد بزنه فحش ناموس ...

پس اگه اینطوره باید بره پیش روانپزشک دارو مصرف کنه

چون کلا کنترل خشم نداره

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

چی داری میگی انگار از فامیلای شوهرمی خیلیم اصرار داری که ماشینشو بهش تحویل میدن😂چرا باید فیک باشه آ ...

هزیون چرا میگی 😂 من شوهرتم اصلا فکر کن 😂 بابا بیخیال من قانونی که میدونم رو گفتم حالا خود دانی