2777
2789
عنوان

خواستگارم دبه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 4539 بازدید | 160 پست
اون پدر خیلی باید بی فکر وبی وجدان باشه که از بچش اجاره خونه بگیره

شاید منبع درامدش همین اجاره ها باشن

پس چطور زندگیشو بگذرونه

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

چطور اون میشه داماد اینم باید بشه عروس

مرد اجاره میده نه زن که ! مرد هر چی سختی بکشه بیشتر قدر میدونه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خراسانی هستی؟ اخه این کج بشیت و راست بگو رو ما هم استفاده میکنیم. جایی دیگه نشنیده بودم...

مام تبریزی هستیم استفاده میکنیم فرق نداره

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

اسی شرایط خودت چجوریه؟چند سالته ؟ وضع مالی پدرت چطوره؟

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

چه دارا باشن چه نباشن ادم از داماد باید اجاره بگیره اتفاقا وگرنه پرو میشه باز پسر مجانی بشینه یه چیز ...

زن ستیز اره همه چی واسه پسر و عروس دخترم بره سرشو بذاره زمین بمیره

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

عقل داشته باشی همچین ازدواجی نمیکنی .هم دخالت تو زندگیت ه هم از جیبت میره

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

اخرش گفت میخواستم ببینم تو چی میگی.ولی من امروز دوباره میخوام این مسئله رو مطرح کنم ببینم چرا حرف رو ...

بهش بگو من دغدغه های تو رو میتونم حدس بزنم تو برات اهمیت داره که همسر پایه ای داشته باشی بعدا بخاطر مسایل مالی سرکوفت نشنوی دوست داری درک اقتصادی همسرت بالا باشه میخوای کسی رو کنار خودت داشته باشی که امنیت روانیت توی زمینه مسایل اقتصادی تامین بشه و این طبیعیه یک نیاز واقعیه که باید از مسیر درستش پاسخ داده بشه مثلا مشاوره پیش از ازدواج

ولی همین دغدغه ت که به این شکل بیرون زده باعث شده که تصویر خودت رو جلوی من خراب کنی

من از حرفات احساس صداقت و امنیت و توانمندی توی حل مسأله و حمایت دریافت نکردم

اگر میخوای از نظر شخصیتی منو بشناسی این کار مشاوره پیش از ازدواجه وگرنه من میتونم به هر شکلی فیلم بازی کنم که تو اون جوابی که دوست داری بشنوی رو بشنوی

ولی وقتی هی میای شرایط اولیه ای که مطرح کردی رو تغییر میدی و یهو یه رقم عجیب که هزینه خوراک هم نیست مطرح میکنی حتی اگر در عمل قرار نباشه اتفاق بیفته باعث میشه تصور یه فرد نامطمئن و بی برنامه و ناتوان در امر حل مسأله توی ذهنم ایجاد کنی از خودت که ثبات قدم هم نداره ، به جای اینکه شناخت رو از مشاور بخواد خودش طرح مسأله عجیب میکنه و به جای به فکر درآمد زا بودن باشه صورت مسأله رو پاک میکنه

پنج میلیون حتی هزینه خوراک هم نیست و تو میخوای با به چالش کشیدن موضوع بقای من شخصیت من رو پیدا کنی

بهش بگو آخرین شانسی که میتونم به این رابطه بدم مشاوره پیش از ازدواجه وگرنه از نظر من همه چیز منتفیه

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85