بهش بگو من دغدغه های تو رو میتونم حدس بزنم تو برات اهمیت داره که همسر پایه ای داشته باشی بعدا بخاطر مسایل مالی سرکوفت نشنوی دوست داری درک اقتصادی همسرت بالا باشه میخوای کسی رو کنار خودت داشته باشی که امنیت روانیت توی زمینه مسایل اقتصادی تامین بشه و این طبیعیه یک نیاز واقعیه که باید از مسیر درستش پاسخ داده بشه مثلا مشاوره پیش از ازدواج
ولی همین دغدغه ت که به این شکل بیرون زده باعث شده که تصویر خودت رو جلوی من خراب کنی
من از حرفات احساس صداقت و امنیت و توانمندی توی حل مسأله و حمایت دریافت نکردم
اگر میخوای از نظر شخصیتی منو بشناسی این کار مشاوره پیش از ازدواجه وگرنه من میتونم به هر شکلی فیلم بازی کنم که تو اون جوابی که دوست داری بشنوی رو بشنوی
ولی وقتی هی میای شرایط اولیه ای که مطرح کردی رو تغییر میدی و یهو یه رقم عجیب که هزینه خوراک هم نیست مطرح میکنی حتی اگر در عمل قرار نباشه اتفاق بیفته باعث میشه تصور یه فرد نامطمئن و بی برنامه و ناتوان در امر حل مسأله توی ذهنم ایجاد کنی از خودت که ثبات قدم هم نداره ، به جای اینکه شناخت رو از مشاور بخواد خودش طرح مسأله عجیب میکنه و به جای به فکر درآمد زا بودن باشه صورت مسأله رو پاک میکنه
پنج میلیون حتی هزینه خوراک هم نیست و تو میخوای با به چالش کشیدن موضوع بقای من شخصیت من رو پیدا کنی
بهش بگو آخرین شانسی که میتونم به این رابطه بدم مشاوره پیش از ازدواجه وگرنه از نظر من همه چیز منتفیه